14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 28. dönem milletvekilliği seçimlerinde Kapaklı'dan hangi isim seçilebilir sırada yer alacak?

Merhaba Değerli Okur,

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 28. dönem Milletvekilliği seçimleri için aday adaylığı başvuruları sona erdi.

Türkiye, 14 Mayıs’ta yapılacak olan hayati önem taşıyan bir seçime hazırlanıyor. 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Seçimi için aday adaylığı başvuruları tamamlandı. Seçimler için Kapaklı’dan 6 isim aday adaylığı başvurusunda bulundu. Bu isimlerden hangisi veya hangileri seçilebilir listede yer alacak? Bu yazımda siyasi kulislerde ve kamuoyunda konuşulanları siz değerli okurlarımız için derledim.

AKIN YILMAZ ŞEYTANIN BACAĞINI KIRACAK MI?

AK Parti’den Kapaklı’da siyaset yapan 3 isim aday adaylığı başvurusunda bulundu. AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, AK Parti Kapaklı eski ilçe başkanları Recep Biyik, Avukat Ercan Üçel 28. dönem milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Uzun yılardır sahada gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin takdir ettiği Akın Yılmaz, seçilebilir sırada olması istenilen kişilerin başında geliyor. Yılmaz’ın listede yer almasına kesin gözüyle bakılırken, diğer aday adayları Recep Biyik ve Avukat Ercan Üçel’in de partideki önemli isimlere yakınlıkları sebebiyle sürpriz yapabilecekleri konuşuluyor.

CANDAN YÜCEER’İN YERİNE ARZU MANDALI MI?

CHP’de ise Kapaklı’dan 1 kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu. 28. dönem milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan Arzu Mandalı Sucu’nun, mevcut milletvekili Dr. Candan Yüceer’in bu dönem için başvuruda bulunmaması sebebiyle şansının arttığı ifade ediliyor.

YUSUF ÇETİN İSMİ ÖN PLANDA

İYİ Parti’de tek müracaat İYİ Parti Kapaklı Kurucu İlçe Başkanı Yusuf Çetin’den geldi. Partinin kuruluşundan bugüne partiye hizmet eden ve teşkilat içerisinde sevilen bir isim olan Yusuf Çetin’in Kırklareli Vizeli olması, özellikle Kapaklı, Çerkezköy ve Saray’da çok sayıda hemşehrisinin yaşaması partisi adına bir kazanç olarak değerlendiriliyor. Ayrıca Çetin’in bölgenin çok önemli kuruluşlarından olan ve çok sayıda çalışanı bulunan Çetin Group’un uzun yıllardır inşaat sektöründeki çalışmalarını yürütmesi ise ona güç veren başka bir özellik olarak görülüyor.

FATİH DİLER?

Kapaklı’da bir diğer başvuru ise Büyük Birlik Partisi’nde geldi. Özveriyle yıllardır Kapaklı İlçe Başkanlığı görevini yürüten Fatih Diler, 28. dönem için aday adaylığı başvurusu yapan kişiler arasında yer aldı.

KAPAKLI’NIN İHTİYACI VAR

Kapaklı’da bu 6 isimden hangisi veya hangileri seçilebilir sıralarda yer alır ve meclise gitmeye hak kazanır bunu zaman gösterecek. Kapaklı’da yaşayan vatandaşların bu hayati seçime giderken yapması gereken en büyük destek aday adaylarına sahip çıkmak ve Kapaklı’nın mecliste temsil edilmesini sağlamak olacaktır. Çünkü sorunlarıyla birlikte hızla büyüyen ve göç alan Kapaklı’nın buna oldukça ihtiyacı var.