Merhaba, Kapaklı Gazetesi okurları,

Öncelikle bu köşede sizlerle buluşmama vesile olan Kapaklı Gazetesi imtiyaz sahibi sayın Adem ÇİL’e teşekkürlerimi sunarak başlamak isterim.

1985 yılında Kapaklı daha henüz  kasaba iken buraya göç etmiş, ilk ve orta okulu burada bitirmiş, Kazak Gölü’nde piknik yapan, Vatan caddesinde ip atlayan, Erbay caddesinde top oynayan,  akşam ezanı okunana değin sokakta koşturan çocukluğumun geçtiği siz Kapaklı halkından birisiyim.

Ben, Kapaklı Belediyesi’nde bir çok görevlerde bulunmuş, bu kenti kalkındırmak adına emek vermiş, gazetecilik yapmış, bu kasabanın büyümesi için büyük çabalar sarf etmiş bir çoğunuzun tanıdığı merhum Şinasi ŞAHİN’ in kızı Duygu ŞAHİN.

Yani demem o ki çocukluğumun ve gençliğimin bir kısmının geçtiği Kapaklı’yı sizin kadar iyi bilirim.

İlçenin siyasete olan ilgisini, seçim kampanyalarını, seçim şarkılarını, komşularını, ekin tarlalarını, okullarını, kütüphanesini, camilerini, yerlilerini,  her yıl Anadolu’nun dört bir yanından Sanayi Bölgesi olması sebebiyle binlerce  göç alan Kapaklı’ yı…

Sizin içinizden biri olmam sebebiyle önümüzdeki haftadan itibaren size faydası dokunacağını düşünerek Gayrimenkul ile ilgili yazılarımı sizlerle paylaşıyor olacağım.

Dünyada en çok gayrimenkul satan/kiralayan firma olan RE/MAX bünyesinde Gayrimenkul Danışmanlığı yapmaktayım. RE/MAX olarak, başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin tüm bölgelerinde satış/kiralama/devir işlemleri yapıyoruz.

Gerek mesleğimi çok sevmem, gerekse Gayrimenkul ilgim ve bilgim sayesinde sizlere faydalı bilgiler sunuyor olacağım.

Siz değerli okurların, merak ettiğiniz herhangi bir durum, bilgi, soru ya da sorununuz olduğu takdirde bana yazmanız yeterli olacaktır.

Sevgiler,

Duygu ŞAHİN

[email protected]