Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 12 Ağustos 2015 Çarşamba günü saat 13.00’de Yenice Mahallesi’nde gerçekleştirilen Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin Büyükbaş Hayvancılık Projesi Temel Atma Törenine katıldı.

Malkara Tekirdağ Yolu üzeri Yenice Mahallesi 30. km’de gerçekleştirilen temel atma töreninde; Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tekirdağ İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Zekeriya Sarıkoca, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan, S.S. 269 Sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan, Malkara İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Cengizhan Erbaş, Malkara İlçe Müftüsü Ali Gülbağcı, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları adına saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın devamında, Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şaban Aytaç, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan, Tekirdağ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zekeriya Sarıkoca ve Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu konuşmalarını yaptılar.

Yapılan konuşmaların ardından temel atma töreni, okunan dualar eşliğinde yapılan kurban kesimi ve davetlilere verilen ikramla sona erdi.

Haber / Kapaklı Gazetesi