Sabahın erken saatlerinde Malkara’ya giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TEKULAŞ’a bağlı 57-58-59-60 No’lu hatlarda çalışacak şoförleri ilk görevlerine uğurladı. Toplu taşıma araçları her hafta pazartesi günü Malkara’nın kırsal mahallelerinde vatandaşların hizmetinde olacak. Vatandaşlar hatlarla ilgili saat, güzergâh ve tarife bilgilerine www.tekulas.com.tr internet adresinden ulaşabilirler.

Müteahhit depreme dayanıksız sitelerini elleriyle yıktı Müteahhit depreme dayanıksız sitelerini elleriyle yıktı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Malkara ilçesinin kırsal mahallelerine yönelik toplu taşıma hizmeti ile birlikte bu güzergâhta önemli bir ihtiyacı karşıladı.kırsal-mahalleler-toplu-taşıma-malkara1

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK: “MALKARA İLÇEMİZİN KIRSAL MAHALLELERİNDE FAALİYET GÖSTERECEK HATLARIMIZI VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE SUNUYORUZ”

Önemli bir hizmeti daha hayata geçirdikleri için duyduğu memnuniyeti ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak toplu taşımanın önemini biliyor ve vatandaşlarımıza kaliteli ve güvenli bir toplu ulaşım hizmeti vermek için önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda Malkara ilçemizin kırsal mahallelerinde faaliyet gösterecek hatlarımızı da vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Kırsal mahallelerde hizmet verecek olan hatlarımızın halkımız için hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.