EMZ Grup sahibi Emre Yılmaz ve Yağmur Turizm sahibi Akın Yılmaz’a ait yeni iş yerleri, 3 Temmuz Cuma günü Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Yıldız Caddesi Mustafa Bakkal Meydanı’nda düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Saat 14.30’da başlayan açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, çok sayıda davetli, siyasi parti temsilcisi, oda başkanı, iş insanı ve vatandaş katıldı. Yoğun katılımın olduğu törende birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı.

Açılış töreninin ilk konuşmasını yapan Yağmur Turizm sahibi Akın Yılmaz, 1996 yılından bu yana bölgede kamu kurumları, özel sektör ve sanayi kuruluşlarına personel taşımacılığı hizmeti sunduklarını belirterek yeni yatırımlarının gerekçesini anlattı.

Turizm sektörünün yanında farklı alanlarda da faaliyet göstermek istediklerini ifade eden Yılmaz, EMZ Grup çatısı altında otomotiv, inşaat ve gayrimenkul alanında hizmet vereceklerini söyledi.

Deprem gerçeğine dikkat çeken Yılmaz, bölgede akıllı, güvenli ve depreme dayanıklı konutlar üretmeyi hedeflediklerini belirterek, şirketin başında oğlu Emre Yılmaz'ın olacağını ifade etti.

Is Acilis 2

Katılımcılara teşekkür eden Akın Yılmaz, "EMZ Grup oğlum Emre'nin, Yağmur Turizm ise kızımın. İnşallah aile şirketi olarak bölgemize güzel hizmetler vereceğiz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin." dedi.

EMZ Grup sahibi Emre Yılmaz ise açılışa katılan herkese teşekkür ederek, çıktıkları bu yolda Kapaklı'ya değer katacak hizmetler sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Yılmaz, "Bu mutlu günümüzde yanımızda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu yolda Kapaklı'ya güzel hizmetler vermek için desteklerinizi bekliyorum." ifadelerini kullandı.

"Filtre çamur içinde, fatura binlerce lira"
"Filtre çamur içinde, fatura binlerce lira"
İçeriği Görüntüle

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp de yaptığı konuşmada Akın Yılmaz ve Emre Yılmaz'ı tebrik ederek, yeni yatırımın bölgeye önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.

Özalp, açılışa katılan belediye başkanları, milletvekilleri ve davetlilerle birlikte böyle anlamlı bir günde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek yatırımın hayırlı olmasını diledi.

Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan ise Akın Yılmaz'ın hem gönüllerde hem de ticaret hayatında önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Is Acilis 3

Yeni yatırımın Yılmaz ailesi için hayırlı olmasını dileyen Taşyasan, "Kapaklı uzun zamandan beri böyle bir yatırım, böyle bir kalabalık görmemişti galiba." sözleriyle açılışa gösterilen yoğun ilgiyi değerlendirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer de yaptığı konuşmada Yılmaz ailesinin çalışkanlığına ve üretime sunduğu katkıya dikkat çekti.

Ailenin yıllardır istihdama katkı sağlayan yatırımlar gerçekleştirdiğini belirten Yüceer, yeni iş yerinin de bölge ekonomisine önemli katkılar sunacağını ifade etti.

Yüceer, "Her açılan yeni yatırım yeni istihdam, yeni üretim ve ekonomik hareketlilik demektir. Başta Kapaklı olmak üzere tüm Tekirdağ'ımıza hayırlı olsun. Emre kardeşimize başarılar diliyorum." dedi.

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar ise açılışa gösterilen yoğun katılımın Akın Yılmaz'ın toplumdaki karşılığını gösterdiğini ifade etti.

Yontar, konuşmasında özellikle Akın Yılmaz'ın iki çocuğuna da ayrı ayrı işletme kazandırmasını örnek bir davranış olarak değerlendirdi.

"Akın Başkan'ı özellikle iki evladına da eşit şekilde işletme açtığı için tebrik ediyorum." diyen Yontar, genç girişimcilerin iş hayatında başarılı olacaklarına inandığını belirterek yeni iş yerinin hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından İrfan Demir Hoca tarafından dua okundu. Daha sonra protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek EMZ Grup ve Yağmur Turizm'in yeni iş yerlerinin resmi açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.