Malkara Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında Belediye bünyesinde hizmet veren Malkara Belde Kent A.Ş. şirketi bünyesinde hizmet veren sürekli işçiler için, 15 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 16.00’da  Malkara Kültür Merkezinde protokol imzalandı.

Protokol töreninde; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner, İsmail Akkaya, DİSK/GENEL İş Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet Işık, Şube Sekreteri, Harun Mamuk, Şube Saymanı Erdoğan Serdal, DİSK/Genel İş İş Yeri Temsilcisi Rıdvan Akkaya ve Malkara Belde Kent A.Ş. şirketi bünyesinde hizmet veren sürekli işçiler yer aldı.

120 bin TL değerinde elektronik sigara ele geçirildi 120 bin TL değerinde elektronik sigara ele geçirildi

“İYİLEŞTİRME GERÇEKLEŞTİRDİK”

İmzalanan protokolün ardından Malkara Belediyesi Başkanı Ulaş Yurdakul, “Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Malkara Belde Kent A.Ş. şirketindekindeki emekçilerimiz için sendika temsilcilerimiz ile protokol imzalayarak ücretlerine ve sosyal haklarına iyileştirme gerçekleştirdik.1 Belediye Işçilerine Yüzde 120 Zam Yapıldı

“HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDERİM”

Ülkemizde yaşanan yüksek enflasyona karşı emekçilerimizi ezdirmeyerek, almış oldukları maaşlarına yüzde 120 zam uygulayarak yaşam standartlarını önemli ölçüde artırdık.

Emekçilerimizin, her zaman olduğu gibi Malkara’lı hemşehrilerimize en iyi hizmeti vereceğini ümit ediyor,  yapılan sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederim.” dedi.