Malkara’nın Sağlamtaş Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Sağlamtaş Düğün Salonu, Çarşamba günü saat 14.30’da düzenlenen törenle hizmete açıldı. Düzenlenen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un yanı sıra kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katılım sağladı.

Büyükşehir'den Malkara'ya kent park ve itfaiye istasyonu Büyükşehir'den Malkara'ya kent park ve itfaiye istasyonu

Törende açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Etüt ve Projeler Daire Başkanı Yüksel Özdal, Düğün Salonu ile ilgili teknik bilgileri paylaştı. Özdal, “Çok Amaçlı Salon 1334 m2 alan içinde konuşlandırıldı ve 462 m2 inşaat alanına sahip. Çok Amaçlı Salonda ayrıca servis alanı, teknik oda ve bay-bayan wc bulunuyor. Mahallenin sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak olan düğün salonu, Sağlamtaşlı vatandaşların özel ve mutlu günlerine şahitlik edecek” dedi.

Sağlamtaş Düğün Salonu Hizmete Açıldı

BAŞKAN ALBAYRAK: "ÇOK AMAÇLI SALON SAĞLAMTAŞLI HEMŞERİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN"

Sağlamtaş Çok Amaçlı Salonun açılış töreninde vatandaşlara hitap eden Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi sosyal belediyecilik alanında da önemli hizmetleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ettiklerini belirterek, “Yapımı tamamlanan Sağlamtaş Çok Amaçlı Salon projemizi hizmete açıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tesisimiz uzun yıllar boyunca Sağlamtaşlı vatandaşlarımıza hizmet verecektir. Cumhuriyetimizin 100. Yılında yüzyılın yatırımlarını Tekirdağ’a kazandırıyoruz. Sosyal, kültürel, sportif ve ulaşım alanında önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Sağlamtaş Çok Amaçlı Salonumuzun hayırlı olmasını diliyor, yeni yılda da her şey gönlünüzce olsun diyorum” dedi. Sağlamtaş Mahallesi Muhtarı Ramazan Ersoy, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile Tekirdağ Milletvekilleri Nurten Yontar ve İlhami Özcan Aygun da birer konuşma yaparak, Sağlamtaş Çok Amaçlı Salonun yapımında emeği geçen başta Başkan Albayrak olmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek tesisin açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından Başkan Albayrak diğer protokol üyeleri ile birlikte tesisi gezerek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

2 Sağlamtaş Düğün Salonu Hizmete Açıldı