Sosyal medya hesabında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile fotoğrafını paylaşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin şu ifadeleri kullandı;

“Biraz siyaset, biraz nasihat. Her ilkeli, şahsiyetli duruş, her kararlı adım sevenleri ve saygı duyanları artırırken beraberinde yeni fitneleri de getirme potansiyeline sahiptir. Derin üzüntüler, büyük sevinçler, zorlu günler hep gelip geçer, geriye sadece tavırlar ve ithamlar hafızada kalır.

“HİKAYESİ YENİ BAŞLAYANLAR İYİ NİYETLE YOL ALMALILAR”

Kimse kimseyi hor görmeden, küçümsemeden, samimi ve saygılı olmaya özen göstermeli, en önemlisi de Hasbi olmalıdır. Hele hikayesi yeni başlayanlar, değer üreterek iyi niyetle yol almalılar.

“HAYAT YOLU İMTİHANLAR İLE DOLUDUR”

Bilinmelidir ki hayat yolu imtihanlarla doludur. Birbirinden zorlu engeller, ağır hileler, cazip teklifler ve yıkıcı fitneler, nefse ağır gelecek durumlar hep pusuda fırsat bekleyecektir.

“KADİM KARDEŞLİKTEN BAHSEDEBİLİRSİNİZ”

Yeni başkan, Candan Yüceer oldu Yeni başkan, Candan Yüceer oldu

Kalıcı yolculuk; Samimi ve şeffaf olmayı gerektirir, meseleleri içinde tutmadan söylemeyi, anlatmayı ve dinleyip kavramayı gerektirir. İşte tüm bunları aştıktan sonra artık sınanmış dostluktan ve kadim kardeşlikten bahsedebilirsiniz.”