İmam Hatip Ortaokulu Okul müdürü Mehmet Özmen ve okul rehber öğretmenleri, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi’ni ziyaret ederek toplanan kapakları teslim ettiler. Okul Müdürü Mehmet Özmen, engelli bireylere yapılabilecek her türlü projede seve seve gönüllü olacaklarını belirterek, hizmet ulaştırma adına yapılacak çalışmalarda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

‘’ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Engellilere yardım ve iletişim konusunda her zaman anlayış sevgi ve empati ile hareket etmenin önemini vurgulayan Özmen, ‘’Derneğimizin talebi üzerine okulumuz idareci öğretmen ve öğrencileri olarak büyük bir çaba sarf ederek ilçede en fazla kapak biriktiren okul olma başarısını elde ettik. Kapaklı İmam Hatip Ortaokulu olarak hayatın her alanına dokunmaya gayret eden okulumuz, engelli bireyler için de elinden geleni yapmaya devam edecektir.’’ dedi. 

‘’ÖNCÜ OLMA GAYRETİ İÇİNDEYİZ’’

Kent mimarisi yaşam alanları ve birçok noktada engellilerin yaşadıkları sorunlara ve çözüm yollarına değinildi. Bu konuda fikir alışverişinde bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ve İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Özmen, yapılabilecek çalışmalar hakkında istişare gerçekleştirdi. Engelliler için gerçekleştirilecek olan tüm projeler için her zaman hazır olduklarını dile getiren Müdür Özmen,  bu konuda öncü olma gayreti içinde bulunduklarını belirtti