Her tarz ve vücut tipine uygun abiye modellerini Düğün.com üzerinde bulabilmek mümkün. Armut vücut tipine sahip gelin adaylarının kına için elbise seçerken dikkat etmesi gereken nokta geniş basenleri kamufle etmektir. Bunun için de kabarık etekli kına gecesi elbiselerine yönelmek bu vücut tipine sahip gelin adaylarının ihtiyacı olan illüzyonu yaratır. Kına gecesi için çan etekli elbiseler bu vücut tipi için idealdir.

Elma vücut tipindeki gelinlerin ise dikkatleri alt bedene çekecek modellere yönelmesi gerekir. Bunun için uçuş uçuş etekli, yırtmaçlı ya da asimetrik etekli kına gecesi elbiseleri uygun seçim olacaktır. Göğüslerin olduğundan büyük görünmemesi için de fresh görünüm yaratan V yakalı modeller arasından seçim yapılabilir. Ayrıca üstü işlemeli modellerden de uzak durmanızda fayda var.

Dikdörtgen vücut tipinde gelin adaylarına ise düz bel bölgelerini kamufle edecek ya da kıvrımlı gösterecek modelleri öneriyoruz. Düz kesim kına elbiseleri dikkatleri bel bölgesinden alıp, orantılı bir görünüm yaratırken iki parça kına elbiseleri kıvrımlı bir bel görünümü yaratır. Kına gecesi için kemerli elbiseler de bel oyuntusu görünümü vereceği için tercih edebileceğiniz modeller arasında.

Ters üçgen vücut tipine uygun modellerin de robalı tasarımlar olduğunu belirtelim. Çünkü bu modeller vücudun alt ve üst bölgesi arasında orantılı bir görünüm yaratırken dikkatleri geniş üst vücuttan alıp, alt kısma çeker. Kum saati vücut tipindeki gelin adayları ise orantılı vücut hatlarıyla model seçiminde özgür! Kına için balık ya da yarım balık kesim tamamı işlemeli elbiseler bu vücut tipine çok yakıştırdığımızı da söylemeden geçmeyelim.

Kına Gecesinde Giyilebilecek Elbiselerin Fiyatları Neye Göre Değişiyor?

Kuruma noktasına gelmişlerdi: Sevindirici haber geldi Kuruma noktasına gelmişlerdi: Sevindirici haber geldi

Kına gecesi için bir elbise satın almadan önce fiyatları etkileyen faktörleri bilmenizde fayda var. Böylece seçim yaparken size uygun modeli kolayca bulabilirsiniz. Peki fiyatlara etki eden konular nelerdir? Kınada giyilebilecek elbise modelleri arasındaki fiyat farklarına neler neden olur? Bu soruların yanıtını merak edenler için hızlıca yanıt verelim:

Kına geceleri için üretilen elbiselerin dikim şekline göre iki seçeneği bulunuyor: Markaların hazır abiyeleri ile özel olarak dikilen abiyeleri... Bu noktada bilmeniz gereken abiye diktirme fiyatlarının hazır modellere kıyasla daha yüksek olduğudur. Çünkü bu modeller kişinin zevkine göre sıfırdan yapılıyor. Bu da hem işçilik hem süre açısından hazır modellere kıyasla daha zahmetli oluyor ve bu durum fiyatlara da yansıyor.

Abiyede kullanılan kumaş ve işlemeler de fiyatlara etki eden faktörlerden. Elbisede kullanılan sentetik karışımlı kumaşlar ipek oranı yüksek kumaşlara kıyasla daha uygun fiyatlıdır. Bu nedenle, bu kumaşların kullanıldığı abiyelerin daha düşük maliyetli olduğunu söylemek mümkün. Ayrıca abiyede kullanılan dantel, taş gibi işlemelerin türü de fiyatlara etki ediyor.

Satılık ve kiralık abiye modelleri arasında da fiyat farkları mevcut. Markaların satılık abiyeleri arasından seçim yapmanız halinde, kiralama seçeneğine kıyasla daha yüksek ücretlerle karşılaşabilirsiniz. Abiyenin tasarımcısı da fiyat farkına neden oluyor. Dünyaca ünlü markaların abiye elbiseleri yerel markalara göre daha yüksek fiyatlı olduğunu söylemek mümkün. 

Kına gecesinde giyilebilecek abiye modellerine dair detaylardan bahsettik. Sırada size uygun tasarımı bulmak var. Kınada giyebileceğiniz elbiseleri burada https://dugun.com/gelinlik/modelleri/kina-elbisesi-io96 yer alan birbirinden şık abiyeler arasından seçebilirsiniz. İlginizi çeken romantik gelinlikler için ilgili firmalarla iletişime geçerek bilgi ve randevu alabilirsiniz.