Kapaklı’da kısa süre önce faaliyete geçen Duyguca Güzellik Merkezi, komşu ilçelerden ve bölgeden cilt bakımına özen gösteren yüzlerce müşterisine hizmet veriyor. 13 Şubat Çarşamba günü Osman Mandalı İş Merkezi Kat 4’deki işyerinde düzenlediği etkinlikle müşterilerini ağırlayan işyeri sahibi Duygu Bengül, çekiliş yaparak hediyeler dağıttı. Düzenlenen etkinliğe Ak Parti Çerkezköy Kadın Kolları eski ilçe Başkanı Nuran Yeşil ve güzellik merkezinin müşterileri katılım gösterdi.

KENDİSİNİ TANITTI

Etkinliğin açılış konuşmasını Duyguca Güzellik Merkezi Sahibi ve Uzman Estetisyen Duygu Bengül gerçekleştirdi. Kendisini tanıtarak sözlerine başlayan Bengül, ‘’Çerkezköy doğumluyum. Çerkezköylüyüm, Çerkezköy’de büyüdüm. Yaklaşık 6 yıl önce bu sektöre girdim. İstanbul Akademi Royale’de eğitim aldım. Eğitimimi tamamladıktan sonra bu sektörde kendimi geliştirmek adına staj yapmaya karar verdim. Klinikte yaptığım stajın ardından eğitimde öğrendiklerimi uygulamalı olarak geliştirme imkanı buldum. Hemen akabinde bölgemizde adını duyurmuş bir özel hastanede estetik hekimler ile birlikte uzun yıllar birlikte çalıştım. Onlardan öğreneceğim her bilgi benim için çok önemliydi. Nihayetinde işte tecrübeleştikten sonra kendi işyerimi açmaya karar verdim. Bu konuda doktor arkadaşlarım da beni desteklediler. Kendileri de işyerimi açtığımda ziyarette bulundular ve çok da memnun kaldılar. ‘’ ifadelerini kullandı.

‘’TRAKYA’NIN HER YERİNDEN MÜŞTERİLER BİZİ TERCİH EDİYOR’’

Daha önceki iş tecrübelerinde adını duyurmayı başardığını dile getiren Bengül, ‘’Klinik ve hastane tecrübelerim sırasında adımı birçok insana duyurmayı başardım. Sadece Çerkezköy değil; Çorlu, Saray ve Vize gibi komşu ilçelerin yanı sıra Almanya, Fransa gibi ülkelerden de müşteri çekmeyi başardım. Trakya’nın tüm bölgelerinden müşteriler bizi tercih ediyor. Bizim için yer ve konum önemli değil. Çünkü müşterilerimiz başarılı, tecrübeli insanların ellerinde güzelleşmek istiyorlarsa yer ayırt etmeksizin size ulaşıyorlar. Ben bu konuda çok şanslı olduğumu düşünüyorum.’’ diye konuştu.

‘’KAPAKLI’DA KALİTELİ BİR MERKEZE İHTİYAÇ VARDI’’

Kapaklı’da ‘Güzellik Merkezi’ne olan ilginin yoğun olduğunu vurgulayan Bengül, ‘’Sektörümüzün Kapaklı’da yaygın olmamasını fırsat bilerek ilçemize bir güzellik merkezi gerektiğini düşündüm ve işyerimin açılışını gerçekleştirdim. Neden Kapaklı’yı tercih ettiğimi soracak olursanız, ilçemizin böyle kaliteli bir merkeze ihtiyacı olduğunu düşünüyordum. Güzellik Merkezi ile yeni yeni tanışan insanların bir uzmandan hizmet alması ve güven sağlayabilmesi için burayı açtık. Önceki müşterilerimin yanı sıra ilçemizden de çok sayıda randevu alıyoruz ve müşterilerimiz aldıkları hizmetlerden memnun ayrıldıklarını dile getiriyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor.’’ dedi.

‘’BUGÜNLERE AZMİM SAYESİNDE GELDİM’’

Bir kadın girişimci olarak yaşadığı zorluklardan bahseden Bengül, şunları söyledi; ‘’Takdir edersiniz ki bir kadın girişimci olarak yaşadığımız zorluklar çok fazla. Fakat ben bugün geldiğim bu noktaya gerçekten azmim ve çalışkanlığım sayesinde geldim. Bir KOSGEB yardımı ya da baba yardımıyla değil; bir kadın olarak yaşadığım zorluklara rağmen tecrübemin bana vermiş olduğu hırsımla Duyguca’yı açtım. Bundan gayet memnunum. ‘’

‘’DUYGUCA KİMSEYİ RAKİP OLARAK GÖRMÜYOR’’

Duyguca’nın diğer güzellik merkezlerinin aksine alanında uzman bir kadro ile hareket ettiğini söyleyen Uzman Estetisyen Bengül, ‘’Kapaklı’da ve bölgede elbet rakiplerimiz olacaktır. Bu bizi mutlu eden bir faktör çünkü ne olursa olsun onlar bizlerin yol arkadaşları. Bizim tek istediğimiz kaliteli ve prosedürüne uygun hizmet vermek. Müşteri memnuniyeti bizim için en önemli faktör ve Duyguca Güzellik Merkezi bu konuda kimseyi rakip olarak görmüyor, görmeyecek. Bu başarıda ekibimin de büyük katkısı var. Çoğu uzman estetisyenlerden oluşan sağlam bir kadro ile hizmet veriyoruz. Kendilerine de teşekkürlerimi sunuyorum.’’ şeklinde konuştu.

‘’MÜŞTERİLERİMİZ EN KALİTELİ MERKEZLERİ SEÇİYOR’’

Estetik ve cilt bakımının sağlıksal açıdan bir ihtiyaç olduğunu söyleyen Bengül, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü; ‘’Bildiğiniz gibi son yıllarda insanlarımızın daha çok bilinçli olması ile birlikte estetiğe ve güzellik merkezlerine olan ilgi arttı. Kadınlarımız daha çok bilinçlendi ve onlarla birlikte erkekler de bu konuda bilinç sahibi oldu. Örnek vermem gerekirse artık bir cilt bakımına ‘lüks’ diyemeyiz, bu aslında bir ihtiyaçtır. Tüm çevresel faktörlere maruz kalan yüzümüzün, sağlıklı olmamız için bakıma ihtiyacı var. İnsanlarla konuştuğunuzda, ilk dikkat çeken yer olan yüzünüze bakım yapmalısınız. Bu yüzden insanların bilinçlenmesi taraftarıyız. Buna ek olarak nasıl ki sağlığınızda bir sorun olduğunda en iyi doktorlara gitmek istiyorsanız bizim müşterilerimiz de cilt ve vücut bakımlarında en kaliteli merkezleri seçiyor. Cildinizi alanında uzman ellere teslim edin.’’

‘’ERKEKLER DE GÜZELLİK MERKEZİNE GELMELİ’’

Erkeklerin de en az kadınlar kadar cilt sorunları ile karşı karşıya kaldığını söyleyen Bengül, ‘’Bizce güzellik merkezlerinin ‘kadın’ veya ‘erkek’ diye ayrım yapılması yanlış. Biz burada insanların sağlığına kavuşmasına yardımcı oluyoruz. Bu yüzden erkekler de kadınlar kadar gelmeli. Bir güzellik uzmanı olarak erkeklerin daha çok cilt sorunu olduğunu düşünüyorum. Burada yaptığımız işler çokça lüks değildir. ‘’ dedi.

‘’BU TARZ ETKİNLİKLER VE KAMPANYALARIMIZ SÜRECEK’’

Bu tarz etkinliklerin ve kampanyaların süreceğini de müjdeleyen Uzman Estetisyen Duygu Bengül, ‘’İnşallah elimizden geldikçe özel günlerimizde bu tarz etkinlikler düzenleyeceğiz. Bu etkinliklerimiz ile Trakya’da bir ilki gerçekleştiriyoruz. Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerimizi, Tıp Bayramı’nda sağlık sektörü çalışanlarını kutlayacağız. Her Cuma da Duyguca’nın kampanya günleri olacak. Bizimle irtibata geçmek isteyenler Instagram veya Facebook sayfalarımızdan ulaşabilirler. ‘’

TEŞEKKÜR ETTİ

Son olarak, işyerini açarken kendisine madden ve manen katkıları olan herkese teşekkür ettiğini belirten Bengül, konuşmasını şu ifadelerle noktaladı; ‘’Şunu açık yüreklilikle söylemeliyim ki insanların bizlerle tanışması, onların hayat kalitesi açısından büyük bir fark gözetecektir. Ayrıca bugünlere gelmemizde yardımcı olan müşterilerimize, Duyguca Güzellik Merkezi Avukatımız Büşra Çetin Kaya’ya, Mimar Nilay Serdar Aygün’e ve Sultan Perde’nin sahibi Ertuğrul Baydar’a teşekkür ediyorum.’’