13 Ağustos Pazar günü saat 13.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen MHP Kapaklı İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi sonrası seçilen yeni yönetim kurulunda görevlendirilmeler yapıldı.

Başkan Yüceer, Özel Kalem Müdürlüğüne Cenk Boduç’u atadı Başkan Yüceer, Özel Kalem Müdürlüğüne Cenk Boduç’u atadı

MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün’ün Başkanlığında 4.Olağan Kongrede seçilen yeni yönetim kurulunda görevlendirilmeler şu şekilde yapıldı; İlçe Başkan Yardımcıları Nusret Güvercin ve Mesut Dinç, İlçe Sekreteri Erhan Yalçın, İlçe Muhasibi Şener Sümbül olarak seçildi.

İLÇE YÖNETİCİLERİ 7 KOMİSYONDA GÖREVLENDİRİLDİ

Ayrıca 7 komisyon oluşturulup, ilçe yöneticileri bu komisyonlarda görevlendirildi. Kadın, Aile ve Engellilerden Sorumlu Komisyonda Tuğba Sevcan Yangır, Sibel İmre Yalçın ve Sabiha Bektaş görevlendirildi. Teşkilatlardan Sorumlu Komisyonda Recep Atasoy, Ahmet Karacaoğlu, Fatih Sözübek, Muammer Çimeç, Doğan Metin, Davut Çalışkan, Adem Keskin, Hüseyin Kaymaz, Mustafa Yaşar ve Vahit Köstekçi görevlendirildi. Kamu-Bürokrasiden Sorumlu Komisyonda Mehmet Öğütçü, Caner Yıldırım, Hayrettin Karamuk ve Kenan Güreşçi görevlendirildi.

Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Komisyonda Erol Taş, Rıfat Kayabaşı ve Gürkan Yangır görevlendirildi. STK ve Esnaflardan Sorumlu Komisyonda Sercan Ceylan, İlhan Turhan, Abdurrahman Eraslan, Murat Demirel ve Murat Görgeç görevlendirildi. Ar-Ge ve Seçim İşlerinden Sorumlu Komisyonda Erol Öztürk, Batuhan Yılmaz, Sadık Büyükkeskin görevlendirildi. Basın ve Sosyal Medyadan Sorumlu Komisyonda Ömer Kılıç, Tolga Mengübeti, Rafet Önder görevlendirildi.

“HAK YOK, VAZİFE VARDIR”

Görevlendirilmelerle ilgili açıklama yapan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, “Bizler büyük bir davanın takipçileriyiz. “Ülkücü, nefsini kör kuyulara atandır.” düsturuyla yetiştik. Makamlara mevkilere bakmaksızın davamızı en ileri nasıl taşırız düşüncesiyle yönetim kurulumuzda görevlendirme çalışmalarında bulunduk. Yönetimimizde yer alan bütün dava arkadaşlarımız, nefislerini yenen, makam mevki sevdalısı değil, bir büyük davasının sevdalısıdır. Hak yok, vazife vardır. İlçe yönetim kurulumuzdaki görevlendirmelerimizin Kapaklı’mıza hayırlı olmasını dilerim.” dedi.