Kapaklı Belediyesi, 14 Nisan Salı günü yaptığı duyuruyla Kazak Gölü Mesire Alanı’nda başlatılan bakım, onarım ve tadilat çalışmaları kapsamında vatandaşları uyardı. Yetkililer, çalışma süresince güvenlik nedeniyle belirlenen alanlara girilmemesi gerektiğini bildirdi.
Uzun süredir vatandaşların şikayetlerine konu olan çit ve aydınlatma eksiklikleri üzerine harekete geçen belediye ekipleri, sahada yenileme çalışmalarına başladı. Özellikle güvenlik açısından önem taşıyan çitlerin yenilenmesi ve aydınlatma sistemlerinin iyileştirilmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi.
Yapılan çalışmaları olumlu karşılayan vatandaşlar, belediyeye teşekkür etti. Ancak vatandaşlar, mesire alanında sadece çit ve aydınlatmanın değil, oturma alanları, mangal yerleri ve genel çevre düzenlemesi gibi konularda da yenileme yapılması gerektiğini ifade etti.
Kazak Gölü’nde başlatılan çalışmaların etaplar halinde devam etmesi beklenirken, vatandaşlar alanın daha modern ve kullanışlı hale getirilmesi için kapsamlı düzenlemelerin sürdürülmesini talep ediyor.






