10 okul ve 200 derslik Çerkezköy’e kazandırılacak 10 okul ve 200 derslik Çerkezköy’e kazandırılacak

İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sahneye konulan ‘Yedi Kadın’ isimli oyun, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Çerkezköy’de izleyiciyle buluştu. Barbara Schottenfeld’in kaleme aldığı, Sevgi Sanlı’nın çevirdiği, Ebru Aytürk Şayan’ın yönettiği ‘Yedi Kadın’ isimli tiyatro oyunu, önceki akşam ÇOSB Konferans Salonu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelendi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Oyunu; Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyeleri; M. Gürdal Adal, Mete Han Pekol ve ÇOSB Denetim Kurulu Üyesi Saim Buyruk’un yanı sıra yüzlerce tiyatrosever izledi. 2 perdelik oyunda Gwen rolünde Banu Manioğlu, Sherry rolünde Ebru Aytürk Şayan, Alice rolünde Nazlı Uğurtaş, Beth rolünde İpek Gülbir, Michelle rolünde Fatoş Ece Koroğlu Önalp, Eileen rolünde Çiçek Üstün ve Mandy rolünde Lalizer Tuinman izleyici karşısına çıktı.

DAKİKALARCA AYAKTA ALKIŞLANDILAR

Birbirini hiç tanımayan, kişisel gelişim kursunda yolları kesişen, altı haftalık süreçte kendilerini özgürce ifade etmenin yollarını arayan, toplumda kadın olarak var olmayı yeniden keşfeden yedi kadının hikâyesinin anlatıldığı oyunda izleyenler coşkuyu ve hüznü de bir arada yaşadı. Oyunun sonunda oyuncular dakikalarca ayakta alkışlanırken, oyunun ardından protokol tarafından oyunculara çiçek takdim edildi.