Kapaklı Ortaokulunda akıllı tahta bulunmadığından dolayı Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır’a ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e sitem eden bir vatandaş, "Gerek Belediye gerek Kaymakamlık bu çocukların eğitimlerini çaldılar.” dedi.

Veliler aile içi iletişim konusunda bilgilendirildi Veliler aile içi iletişim konusunda bilgilendirildi

2022-2023 Eğitim ve Öğretim sezonu bitmesine rağmen Kapaklı Ortaokulunda akıllı tahtaların takılmamasından dolayı öğrencilerin eğitim durumlarının aksadığını belirten vatandaş, “Kapaklı Ortaokulu’nda akıllı tahtaları olmadığı için 8. sınıf öğrencilerini zor durumda bırakıp geleceklerini çalan gerek Kapaklı Belediyesi gerek Kapaklı Kaymakamlığı bu çocukların eğitimlerini çaldılar. Bu kul hakkını kim verecek, yazık çok yazık.” diye konuştu. 

“KAPAKLI BİRİNCİ SIRADA BULUNUYOR”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ve Tekirdağ’da akıllı tahta bulunma oranında Kapaklı’nın birinci sırada olduğunu söyleyen Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, “Kapaklı Ortaokulu’na akıllı tahtalar geldi, montajları yapılıyor. Kapaklı Kaymakamlığı’nın ve Kapaklı Belediyesi’nin bu konuda herhangi bir dahli olmaz. İlçemiz okulları akıllı tahtanın bulunması oranında Tekirdağ İli içerisinde birinci sırada bulunuyor.” dedi. 

“SENE BAŞINA HAZIR OLACAK”

Kapaklı Ortaokulunun yeni açıldığından dolayı akıllı tahtası olmadığını dile getiren Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, “Kapaklı ortaokulu bu sene açıldığı için henüz akıllı tahtaları temin edilmemişti. Ancak bakanlıkla yaptığımız görüşmeler neticesinde okulu listeye aldırdık. Yaz ayında tahtalar takılacak ve önümüzdeki sene başına hazır olacak. Önümüzdeki yıl itibarıyla öğrenciler akıllı tahta kullanmaya başlamış olacaklar.” ifadelerini kullandı.