Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Harezmi Eğitim Modeli Projesi kapsamında belediyeyi ziyaret eden öğrencileri ağırladı.
Kapaklı Gazi İlkokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen ziyarette, belediye çalışmaları hakkında bilgi alan öğrenciler merak ettikleri soruları Başkan Çetin’e yöneltti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada öğrencilerin hayalleri ve projeleri de dinlendi.
Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Başkan Çetin, “Kapaklı Gazi İlkokulumuzun Harezmi Eğitim Modeli Projesi kapsamında belediyemizi ziyaret eden kıymetli öğrencilerimizi ağırladık. Geleceğimizin teminatı evlatlarımızın merak dolu sorularını yanıtladık, hayallerini ve projelerini dinledik. Nazik ziyaretleri için öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.






