Kapaklı Devlet Hastanesi’ne sağlık hizmeti almak için müracaat eden vatandaşlar, hastane personelinin hastalara karşı uyguladığı tavırdan ve yetersiz hizmetten dert yanıyor.

11.Uluslararası Arapça Yarışmasında dereceye girenler belli oldu 11.Uluslararası Arapça Yarışmasında dereceye girenler belli oldu

“İNSAN GİBİ MUAMELE GÖRMEK İSTİYORUZ”

Kapaklı Devlet Hastanesi’nde sıra almak isteyen bir vatandaşla hastane çalışanı arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma ise vatandaşlar tarafından kamera ile görüntülendi. Sürekli benzer durumların hastanede yaşandığını belirten vatandaşlar, “Hastanede hastalara insanca muamele yapmıyorlar, yetkililer sesimizi duysun. İnsan gibi muamele görmek istiyoruz!” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

“YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ”

Hastanenin hep hizmet hem de temizlik bakımından yetersiz olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Personel yetersiz, doktor yetersiz, ekipman yetersiz… Tüm bunlar yetmiyormuş gibi personelin hastalara karşı tutumu da çok kötü. Özellikle sıra veren görevliler vatandaşlara iyi davranmıyor. Yetkilileri göreve davet ediyoruz.” ifadelerini kulandılar.