Doktor Haberleri

doktor haberleri ve güncel doktor gelişmeleri, doktor ile ilgili tüm video, doktor fotoğrafları ve doktor haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Siyaset Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Doktor Özkan Yücel, saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Sağlık Haberleri

Sağlık Bakanlığı tarafından Tekirdağ İlçelerine yeni doktor görevlendirmeleri yapıldı.

Kapaklı Haberleri

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, Tekirdağ Milletvekilleri ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret etti.

Kapaklı Haberleri

Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7.7 ve 7.6’lık depremlerin ardından Kapaklı’da harekete geçen bir grup, arama kurtarma ekibi kurma kararı aldı. 

Asayiş Haberleri

Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde sahte doktor diploması ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz hakim karşısına çıktı.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Devlet Hastanesi'nde hastalara kötü muamelede bulunulduğunu iddia eden vatandaşlar, "Yetkililer sesimizi duysun. İnsan gibi muamele görmek istiyoruz!" dedi.

Asayiş Haberleri

Evinde ölü olarak bulunan Tekirdağ Dr. Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’nde görevli 49 yaşındaki Doktor Aslıhan Uzun, toprağa verildi.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında kaba inşaat çalışmaları biterken, binada dış cephe çalışmalarına başlandı.

Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy Devlet Hastanesinde yürütülen ‘Sahte Doktor Ayşe Özkiraz’ soruşturması sonuçlandı. Soruşturma sonrası Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Ali Filiz görevden alınırken,...