Yüceer: Tekirdağ’ı dünya şehri yapma zamanı Yüceer: Tekirdağ’ı dünya şehri yapma zamanı

Türkiye Satranç Federasyonu ile ortaklaşa düzenlenen turnuva, Büyükşehir Belediyesi Hasan Ali Yücel Salonu’nda gerçekleştirildi. Turnuvaya katılan her yaştan 96 yarışmacı, en iyi hamleyi yapabilmek için yarıştı.

3 kategoride gerçekleştirilen ve iki gün boyunca devam eden turnuva, kıyasıya rekabete sahne oldu. 6 turdan oluşan turnuvada, satranç severler, zekâlarını ve stratejilerini yarıştırdı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kurtoğlu, turnuva sonunda dereceye giren sporculara madalya, kupa ve hediyelerini takdim etti.

 “TURNUVA BOYUNCA EMEK VEREN VE KIYASIYA YARIŞAN TÜM KATILIMCILARI TEBRİK EDİYORUM”

Satranç Turnuvası hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “13 Kasım Tekirdağ’ımızın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 101. yılı etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından düzenlenen Satranç Turnuvası’nın ödül törenine katılarak derece alan katılımcılara kupa ve madalyalarını takdim ettik. 2 gün süren turnuva boyunca emek veren ve kıyasıya yarışan tüm katılımcıları tebrik ediyorum. Turnuva boyunca özverili çalışmaları ve destekleri için Türkiye Satranç Federasyonu heyetine teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.