TVF Kadınlar 2. Lig 5. hafta mücadelesinde Kapaklı Sitespor deplasmanda İstanbul ekibi Silivri Çağrıbeyspor ile karşılaştı. Karşılaşma 12 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Alibey Spor Salonu’nda oynandı. Sitespor maça Kardelen, Şafak, Meltem, Aslıhan, Hazal, İlayda, Eda ilk altılısıyla başladı.

Kapaklı’nın Sultanları karşılaşmanın ilk düdüğüyle birlikte, maça yine hızlı başlayan taraf oldu. Sezon başından beri hem savunma hem hücumda sergiledikleri takım oyununu istikrarlı bir şekilde devam ettiren Sitespor, ilk seti 25-14 skorla kazandı.

 EV VEYA DEPLASMAN FARKETMİYOR

Kapaklı ekibi maçtaki üstünlüğünü koruyarak ikinci seti 25-13, üçüncü seti ise 25-6 skorlarla kazanarak, hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu. Hazal, maçı 12 Sayı, 3 Ace ve +13 verimlilik puanı ile tamamlayarak maçın oyuncusu seçildi. kapaklı-sitespor-silivri1

Kapaklı Sitespor evinde puan kaybetti Kapaklı Sitespor evinde puan kaybetti

Bu sezon grubunda 6 maçı da kazanarak lider konumunda olan Kapaklı Sitespor,  play-offtaki rakiplerine gözdağı veriyor. Kapaklı ekibi 26 Kasım saat 15.00’te evinde Ayvalık Gelişim Spor ile karşılaşacak.