Taşkıranlar Samsungücü Futbol Okulları açıldı Taşkıranlar Samsungücü Futbol Okulları açıldı

12 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Başiskele Şehit İlyas Bayraktutar Stadyum’unda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor;  Yusuf, Tolga, Berat, Buğra, Ziya, Jiyan, Yusuf, Enes, Şaban, Emre, Faik Can on biriyle çıktı.

5 DAKİKADA 2 GOL OLDU

Karşılaşmanın başlama düdüğü ile birlikte oyuna hızlı başlayan Yuvacıkspor, 2. Dakikada Soner Ulusoy’un attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra oyundan düşmeyen Kapaklıspor, Yuvacıkspor yarı sahasında baskı kurmaya başladı ve 5. dakikada Jiyan’ın attığı golle eşitliği sağladı.

Hızlı başlayan mücadele beraberlik yakalandıktan sonra, bir süre rölantide devam etti. Dakika 38’de Emre Kaymaz attığı golle Kapaklıspor’u 2-1 öne geçirirken ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İKİNCİ YARI DA HIZLI BAŞLADI

 İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Kapaklıspor oldu. Başlangıç düdüğü ile birlikte santradan hızlı çıkan Kapaklıspor, Faik Can’ın attığı golle skoru 3-1’e getirdi. Golden sonra oyundan düşen Yuvacıkspor 74. Dakikada penaltı yaptırdı. Topun başına geçen Faik Can penaltıyı gole çevirerek, kendisinin 2 takımının 4. golünü attı.KAPAKLISPOR-YUVACIKSPOR1

Karşılaşmayı 4-1 kazanan Kapaklıspor, ligdeki 3. galibiyetini alarak puanını 10’a çıkardı ve maç fazlasıyla grupta 6. sıraya yükseldi. Kapaklıspor 19 Kasım Pazar günü saat 14.00’te evinde Diliskelesi ile karşılaşacak.