31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Tekirdağ halkının büyük teveccühü ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen ve Trakya’nın ilk kadın büyükşehir belediye başkanı ünvanına sahip olan Dr. Candan Yüceer, mazbatasını alıp resmi olarak görevine başladı ve ilk iş olarak büyükşehir belediyesi hizmet binasında büyükşehir personeli ile bayramlaştı.

GÖREVİ ALBAYRAK’TAN DEVRALDI

Başkanlık makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninde, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini Kadir Albayrak’tan devralan Dr. Candan Yüceer, halkın verdiği büyük sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer konuşmasında, "31 Mart 2024 yerel seçimlerinde halkımızın büyük teveccühü ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine layık görüldük. Yeni dönemin Tekirdağ'ımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tekirdağ’ımızda Güçlü Başkan Güçlü Tekirdağ diyerek çıktığımız bu yolda desteği ile bizi onurlandıran, Candan Belediyecilik’i seçen tüm hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum.

“BÜYÜK PROJELER İLE GELİYORUZ”

Kıymetli Tekirdağ halkına hizmet edecek olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Ve bu yolda siz değerli çalışanlarımızla birlikte yürüyeceğiz ve önemli çalışmalara imza atacağız. Yeni dönemde hizmet ve yatırım kapasitemizi arttıracağız. Tekirdağ’a kadın eli değecek ve her şey çok daha güzel olacak. 2024-2029 dönemimizde Tekirdağ'ımıza hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz. Çok önemli ve büyük projelerle geliyoruz.

“DUYARLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HAREKET EDECEĞİZ”

Gücünü halktan alan halkçı belediyecilik anlayışıyla dürüst, adil ve şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Halkımızın desteği ve güveni bize çalışma motivasyonu ve güç veriyor. Şehrimizi ve geleceğimizi her alanda güçlendirmek, daha adil daha yaşanabilir daha güzel bir Tekirdağ için yola çıkıyoruz. Herkesin, her kesimin ihtiyaçlarına duyarlı bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz.

Başkan Yüceer, Malkara’da incelemelerde bulundu Başkan Yüceer, Malkara’da incelemelerde bulundu

 “HİÇBİR GENÇ GELECEK KAYGISI YAŞAMAYACAK”

Şimdi hep birlikte kadim tarihiyle parlayan, üç Kemal’in şehri Tekirdağ’ımızı Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yakışır şekilde geleceğe taşımak için kollarımızı sıvıyoruz. Güçlü Tekirdağ’da hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, güçlü Tekirdağ’da hiçbir genç gelecek kaygısı taşımayacak, güçlü Tekirdağ’da hiçbir kadın kendini güvensiz hissetmeyecek, güçlü Tekirdağ’da hiçbir kimse kendini kimsesiz sahipsiz hissetmeyecek.

“VAR GÜCÜMÜZ İLE ÇALIŞACAĞIZ”

Yaşamın her alanında her evresinde tüm hemşerilerimiz Candan Başkanlarını yanında görecekler. Her yaştan hemşerimizin huzurla ve sağlıkla yaşam süreceği bir Tekirdağ için çalışacağız. Tekirdağ’a layık olacağız. Halkımızın bize verdiği desteğe, gösterdikleri güvene layık olmak için var gücümüzle çalışacağız.

“TÜM HALKIMIZIN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYORUM”

Mutlu, üreten, ürettiğinden kazanan, hak ettiğini alan bir Tekirdağ inşa etmek için biz hazırız. Tüm çalışanlarımızla birlikte bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerleyeceğimizden hiç şüphemiz yok. Şimdi şehrimizi bir üst lige çıkarma, Tekirdağ’ımızı bir Dünya şehri yapma zamanı. Umudumuz, sevgimiz ve Tekirdağ aşkımız her zaman bizlere rehber olacak. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli çalışanlarımızın, tüm büyükşehir ailemizin ve tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

ESKİ BAŞKAN ALBAYRAK’TA KONUŞMA GERÇEKLEŞTİRDİ

Tekirdağ önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ta bir konuşma yaparak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’e yeni görevi için başarı dileklerini iletti ve hayırlı olmasını temennisinde bulundu.