Kapaklı Gazetesi - Gelecek sezon ilçemizi Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi’nde temsil edecek olan Kapaklı Sitespor, 5 voleybolcu ile sözleşme imzaladı.

Kapaklıspor, Feriköyspor ile evinde berabere kaldı Kapaklıspor, Feriköyspor ile evinde berabere kaldı

5 OYUNCUYU KADROSUNA KATTI

Antrenörler Umut Çakırgöz ve Kamil Özel ile anlaşan Kapaklı Sitespor, Voleybolcular Yağmur Çakmak, Melike Kurtuluş, Eda Kosva, Irmak Özdemir ve Elif Deniz Öceş ile de anlaşarak sözleşme imzaladı.

Kapaklı Sitespor kulüp binasında gerçekleşen imza törenine Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Çetin, İlhan Çetinkaya, Ömer Erdimen ve Yüksel Uçar katıldı.

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ”

İmza töreninde konuşan Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “2022-2023 Voleybol sezonunu bugün itibariyle başlatmış bulunuyoruz. Yeni aramıza katılan kızlarımız var. Bu sezonda Ümit hocam ve Kamil hocam ile çalışacağız. Sezonumuz hepimize hayırlı uğurlu olsun. Kapaklımıza bir değer katacağını düşündüğümüz 2.lig bayan voleybol takımı olarak ilkler her zaman değerlidir, kıymetlidir bizim için. Elimizden geldiği kadar yönetim olarak voleybol takımımıza her türlü desteği vereceğiz. Tabii burada yerel yönetimimiz Belediye Başkanı Mustafa Çetin de futbolumuzu desteklediği gibi voleybol takımımızı destekleyeceğini belirtti.  Kapaklımızdaki bütün spor kulüplerine vermiş olduğu destekten dolayı da kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Bugün aramızda olacaktı ama bir programından dolayı katılamadı. İlerleyen zamanda tekrar bir araya geleceğiz. Hepinize ayrıca teşekkür ederim. Geldiğiniz için sağ olun var olun.” dedi.