Kapaklı Sahası’nda Çarşamba günü saat 15.00’de oynanan karşılaşmayı Mülazım Argız yönetirken, yardımcılıklarını ise Atakan Yüzlü ve Uğur Yüzlü yaptı. Kapaklıspor karşılaşmaya Sezai Yüksel, Asım Can Çaykıran, Serkan Ersöyleyen, Emirhan Verkaya, Tuna Akgüneş, Buğra Yaman, Enes Dada, Uğur Hasko, Yağız Batur, Tansu Yazıcı ve Yusuf Özkan kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Feriköyspor ise Murat Coşkun, Güven Şen, İsmail Emre Kara, Musa Demir, Ömer Arslan, Yusuf Enes Coşkun, Mert Gayıp, Berke Avaz, Coşkun Akyıl, Selman Eser ve Yusuf Kızıltaş kadrosu ile çıktı.

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

Karşılaşmaya Kapaklıspor taraftarı ilgi gösterirken, ilk dakikalarda iki takımda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Rakibi karşısında ilerleyen bölümlerde oyunda hakimiyeti eline alan konuk ekip Feriköyspor geliştirdiği ataklarda Kapaklıspor kalecisi Sezai’yi geçemedi. İlk otuz dakikada iki takımında cılız atakları olurken, 33’üncü dakikada konuk ekip Feriköyspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Selman Eser penaltı atışını değerlendiremedi. Önemli bir fırsatı değerlendiremeyen rakibi karşısında tekrar toparlanan Kapaklıspor geliştirdiği ataklarda Yusuf ve Tansu ile gol aradı. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmadı ve ilk devre ise golsüz eşitlik ile tamamlandı.

FERİKÖYSPOR BERABERLİĞİ BULDU

Sitespor 3 puanı 3 golle aldı Sitespor 3 puanı 3 golle aldı

Karşılaşmanın ikinci devresine ev sahibi ekip taraftarının desteği ile iyi başladı. Kontrollü bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor 51’inci dakikada Yusuf Özkan’ın şık golüyle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Kapaklıspor kalan dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koydu. Beraberlik golü için Kapaklıspor kalesine yüklenen konuk ekip Feriköyspor geliştirdiği ataklarda Kapaklıspor kalecisi Sezai’yi geçemedi. Konuk ekip Feriköyspor beraberlik golünü ise 89’uncu dakikada buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Metin Eşkin topu ağlara göndererek skoru eşitledi.

BERABERE SONUÇLANDI

Skorun eşitlenmesiyle birlikte karşılaşmanın kalan dakikaları büyük çekişmeye sahne oldu. Feriköyspor son dakikalarda zirveden kopmamak adına galibiyet golünü ararken, Kapaklıspor ise savunmada hata yapmadı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. Kapaklıspor puanını 30 yaparken, zirve yarışında ağır bir yara alan Feriköyspor ise 47 puana yükseldi.