Kapaklıspor sezonun son maçında evinde Sigortam.Net’i konuk etti. Kapaklıspor karşılaşmaya Utku Pelit, Troy Franklin, Kaan Yıldırımkanlı, Marvin Jefferson, Emir Bozyiğit, İbrahim Pınarer, Baha Korkmaz, Alperen Demir, Serkan Özver, Kristijan Nikolov, Harun Can Doğan, Cem Han kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Sigortam.Net ise Mehmet Engin Kalkan, Emir Adıgüzel, Serkan Menteşe, Abdullaye Ueye, Mehmet Özdoğan, Doğukan Şanlı, Cihat Dalgalı, Koray Uzunhasan, Yiğit Baran Sarıkaya, Erdem İlter ve Keshun Deion kadrosu ile çıktı.

İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI

Karşılaşmanın ilk periyodu karşılıklı sayılarla geçerken, taraftarının desteği ile Kapaklıspor Serkan ve Troy ile sayılar bularak karşılaşmanın ilk periyodunu 19-15 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci periyodun da ise etkili oyununu devam ettiren  Kapaklıspor üst üste bulduğu sayılarla aradaki sayı farkını açtı. Rakibinin kendisini yakalamasına izin vermeyen Kapaklıspor karşılaşmanın ilk devresi ise 44-37 önde tamamladı.

MAĞLUBİYETLE AYRILDI

Karşılaşmanın üçüncü periyoduna Kapaklıspor iyi başladı. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Sigortam.Net üst üste sayılarak bularak farkı da indirdi. Taraftarının desteği ile tekrar hareketlenen Kapaklıspor final periyoduna 63-52’lik üstünlükle girdi. Final periyodun da ise igortam.Net üstünlüğü tamamen eline aldı. Rakibine kolay sayı şansı vermeyen konuk ekip bulduğu sayılarla farkı açtı. Kapaklıspor bu periyotta sayı bulmakta zorlanırken, Sigortam.Net ise 23-11’lik periyot skoru ile karşılaşmadan da 85-74 galip ayrıldı.

Taşkıranlar deplasmanda puan kaybetti Taşkıranlar deplasmanda puan kaybetti

SON MAÇTA LİGDE KALDILAR

Karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılan Kapaklıspor rakiplerinin maçlarını kazanması sonrası son maç olan Konyaspor ile Ankaragücü maçını büyük bir heyecanla bekledi. Rakibi Konyaspor’un yenilmesi sonrası ligde kalan Kapaklıspor teknik heyet ve oyuncuları büyük sevinç yaşadılar.