Emine Penbeten Adal Anaokulunda “Dönüşsün Atıklar Yeşersin Umutlar” sloganıyla düzenlenen geri dönüşüm sergisinde minik öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları ürünler büyük beğeni topladı.

“EĞİTİMCİ OLARAK SORUMLUYUZ”

Sergi, Çarşamba günü saat 14.00’de okul bahçesinde gerçekleştirildi. Serginin açılış konuşmasını okul müdürü Nurbanu Çelik yaptı. Katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Çelik, “Yaşadığımız yüzyılın getirisiyle birlikte, pek çok alanda büyük değişim ve dönüşümlere şahit olurken bir yandan teknolojideki ilerlemeleri görüyor diğer yandan da iklim değişikliğine ve doğanın zarar görüşüne tanıklık ediyoruz. Biz eğitimciler bu değişim ve dönüşümler karşısında çocuklarımızı geleceğe hazırlıklı yetişmelerine gayret ederken; toplumda da, sosyal sorumluluklarını bilen ve doğaya saygılı birer birey olarak var olmaları için çabalıyoruz. Ve amacımız doğrultusunda bugün burada "Dönüşsün Atıklar Yeşersin Umutlar” sloganından yola çıkarak öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve TechnoCast Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş ile iş birliği içinde hazırladığımız geri dönüşüm sergimizin açılışını yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Çevre bilincine sahip, israf ve tasarruf konusunda hassasiyet sahibi, doğa dostu ve tüm bu bilinci bir sonraki nesle aktarmaya çabalayan bir toplum yetiştirmekte her birimiz önce birer birey ve sonrasında eğitimci olarak sorumluyuz. Umarız ki yapmış olduğumuz bu etkinlikle daha temiz, daha yeşil ve daha güvenli bir geleceğin temellerini atmakta bir katkımız olur ve amacımız doğrultusunda ufakta olsa bir geri dönüşüm farkındalığı yaratabiliriz. Emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.” dedi.

MİNİKLERİN DEFİLESİ BEĞENİ TOPLADI

Açık Öğretim Kurumları kayıt yenileme işlemleri başladı Açık Öğretim Kurumları kayıt yenileme işlemleri başladı

Çelik’in konuşmasının ardından minik öğrenciler mini bir defile sergiledi. Geri dönüştürülen ürünlerle hazırlanan kıyafetlerle hazırlanan defile ve miniklerin gösterisi katılımcıların beğenisini topladı. Ardından protokol üyeleriyle birlikte serginin açılış kurdelesi kesildi. Öğrenciler, öğretmenler ve okul müdürü Nurbanu Çelik ürünler hakkında protokole bilgi verdi.

emine-penbeten-adal-defile-1emine-penbeten-adal-defile-5emine-penbeten-adal-defile-4emine-penbeten-adal-defile-3emine-penbeten-adal-defile-2emine-penbeten-adal-defile-8emine-penbeten-adal-defile-7emine-penbeten-adal-defile-6