Kapaklı – Pınarça yolunda meydana gelen kazada ters şeritten gelen bir otomobil ile bir jip kafa kafaya çarpıştı, 1’i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Kapaklı – Pınarça istikametinde seyreden K.Ç. yönetimindeki 59 RS 581 nolu plakalı araç ile, virajı alamayıp ters şeride giren S.U. yönetimindeki 39 ES 062 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araç içinde sıkışan S.U. yaralandı. S.U., olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince hastaneye kaldırılırken, K.Ç. kazayı ufak sıyrıklarla atlattı.

1.5 SAAT JANDARMA BEKLEDİLER

Jandarma Trafik Ekipleri olay yerine 1.5 saatte geldi. Ekiplerin gecikmesinden şikayetçi olan K.Ç., ‘’Saat 10’da yaşadığımız kazanın hemen ardından polisi aradım. Polis ekipleri bölgeye kendilerinin bakmadığını, Jandarma Trafik ekiplerinin baktığını söyledi. Jandarma Trafik ekiplerini aradım fakat görüyorsunuz ki olay üzerinden 1.5 saat geçmesine rağmen hala gelmediler. Allah göstermesin ölsek kimin haberi olacak? Gerçekten çok yazık.’’ dedi.

‘’BURADA KAZA OLMAMASI MUCİZE’’

Kazanın ardından yoldaki trafik felç oldu. Araçların hemen yanından geçmeye çalışan bir hafriyat kamyonu su yoluna girdi. Devrilme tehlikesi ile karşı karşıya kalan kamyon, getirilen kepçeler yardımı ile kurtarıldı. Durumu gören civar sakinleri, ‘’Bu yol tek şeritli bir yol ve çok dar. Bu kadar dar olmasına rağmen burada her gün kaza olmaması büyük mucize.  Yetkililerin bunu acilen düzeltmesi gerek’’ diyerek duruma tepki gösterdiler.

Haber: Furkan BOLAT