Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Kapaklı Belediyesi Ortaokulu öğrencilerinin çıkaracağı YENİSAYFA isimli okul dergisi için röportaj verdi.

Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Müdürü Suat Yüksel, Türkçe öğretmenleri İmran Biçer ve Hatice Dabak, 8. sınıf öğrencileri Kanican Arslantürk, Zehra Erdinç, Selçuk Gürsel, Mehlika Eylül Saygılı ile birlikte Vali Enver Salihoğlu'nu İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'ün misafirliğinde Kaymakamlık makamında ziyaret etti.

Mehlika Eylül Saygılı'nın takdim ettiği çiçeği alan Vali Salihoğlu, okul yöneticileri ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Okulun eğitim durumu hakkında bilgi alan Salihoğlu, öğrencilerle kısa bir sohbetin ardından röportaj sorularını yanıtladı. Okul Dergisi çıkarmayı düşünen öğrencileri, medeni cesaretlerinden dolayı tebrik eden Salihoğlu, başarı dileklerini iletti. Yaklaşık bir saat süren röportaj sonunda Vali Salihoğlu, öğrencilere kitap hediye etti. Valiye çeşitli sorular soran öğrenciler gayet keyifli bir sohbet ortamında Vali Enver Salihoğlu'nu tanıma fırsatı buldular.

Belediye_Ortaokulu_Vali_Roportaj1 Belediye_Ortaokulu_Vali_Roportaj