Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de oynanan karşılaşmayı Ege Doruk yönetirken, yardımcılıklarını ise Selvi Güler ve Umut İkisivri yaptı Ev sahibi ekip Lüleburgazspor karşılaşmaya Emre Çelik, Mehmet Erol, Ömer Metehan Doğan, Ethem Can Aydın, Andaç Engin Duran, Ali Boran Elverişli, Muhammet Kaan Ergözen, Kutsal Turgan, Ahmet Yasin Yener, Hüseyin Çakar, Arda Bozalan kadrosu ile çıkarken, Kapaklıspor ise Umut Odacı, Fatih Adıgüzel, Asım Can Çaykıran, Uğur Hasko, Serkan Ersöyleyen, Enes Dada, Yusuf Özkan, Emre Kaymaz, Oğuzhan Zel, Tansu Yazıcı, Alparslan Abdioğlu kadrosu ile çıktı.

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Taşkıranlar deplasmanda puan kaybetti Taşkıranlar deplasmanda puan kaybetti

Zayıf rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren ataklarını sıklaştırda. Karşılaşmanın 10’uncu dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında Uğur Hasko topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Lüleburgazspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklenirken, Kapaklıspor karşısında etkili olamadı. Ataklarını sürdüren Kapaklıspor ilk devrenin uzatma dakikalarında Enes Dada ile farkı ikiye çıkardı.

ALTI GOLLE KAZANDI

Karşılaşmanın ikinci devresine fırtına gibi giren Kapaklıspor 55’inci dakikada Yusuf Özkan’ın şık golüyle farkı da üçe çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor’da Emre Kaymaz takımının dördüncü golünü kaydetti. 69’uncu dakikada Fatih Adıgüzel ile farkı beşe çıkartan Kapaklıspor 76’ıncı dakikada Tansu Yazıcı ile bir gol daha buldu. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve karşılaşmada Kapaklıspor’un 6-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Kapaklıspor bu farklı galibiyetle birlikte puanını 33 yaparken, 24’üncü maçında 20’inci mağlubiyetini alan Lüleburgazspor ise 3 puanda kaldı.