Kapaklı Sahası’nda Cumartesi günü oynanan karşılaşmayı Kerem Kurum yönetirken, yardımcılıklarını ise Hüseyin Uyanık ve Enes Yılmaz yaptı.

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Taşkıranlar Samsungücü’nden bol gollü galibiyet Taşkıranlar Samsungücü’nden bol gollü galibiyet

Zorlu karşılaşmaya her iki takımda galibiyet parolası ile başlarken, ilerleyen bölümlere doğru konuk ekip Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü ataklarını sıklaştırarak galibiyet golünü aradı. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü arzuladığı golü ise ilk devrenin son dakikalarında buldu. Golün ardından çabuk toparlanan Kapaklı Sitespor uzatmaların ilk dakikasında kazandığı penaltı ile skoru eşitledi. Karşılaşmanın ise ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

GALİBİYET İLE AYRILDI

Karşılaşmanın ikinci devresi büyük çekişmeye sahne olurken, Kapaklı Sitespor ikinci devrenin ilk çeyreğinde kaydettiği golle karşılaşmada öne geçti. Mağlup duruma düşmesine rağmen çabuk toparlanan Kapaklı Sitespor üstünlüğünü sürdürdü. Kalan dakikalarda beraberlik için yüklenen Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü bir türlü istediğini elde edemedi. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve karşılaşmada Kapaklı Sitespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Kapaklı Sitespor bu galibiyetle puanını altı yaparken, Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü ise üç puanda kaldı.