Kapaklı Pınarça Mahallesi 2480. Sokak’ta yaşayan vatandaşlar, yol sorununa dikkat çekerek yetkililere çağrıda bulundu. Mahalle sakinleri, özellikle yağışlı havalarda yolun çamur içinde kaldığını ve günlük yaşamı olumsuz etkilediğini belirtti.

İstanbul’dan Kapaklı’ya taşındığını ifade eden H.A., yaşadıkları durumu çarpıcı sözlerle dile getirdi. H.A., “Çamurun içinde yaşıyoruz. Çocuklar okula giderken zorlanıyor” diyerek özellikle öğrencilerin yaşadığı sıkıntılara dikkat çekti.

Vatandaşlar, çamurlu yollar nedeniyle hem yaya ulaşımının zorlaştığını hem de araçların zarar gördüğünü ifade etti. Mahalle sakinleri, söz konusu yolun bir an önce düzenlenmesini ve asfaltlanmasını talep ediyor. Sorunun uzun süredir devam ettiğini belirten vatandaşlar, kalıcı bir çözüm beklediklerini dile getirdi.

Yaşlılara Saygı Haftası’nda buluşuldu
Yaşlılara Saygı Haftası’nda buluşuldu
İçeriği Görüntüle