BAL ekiplerinden temsilcimiz Kapaklıspor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Sezon açılışında Kapaklıspor Kulüp Başkanı Cengiz Vural ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile takımın teknik kadrosu ve futbolcular birlik ve beraberlik pozu verdi. 

Kapaklıspor, Feriköyspor ile evinde berabere kaldı Kapaklıspor, Feriköyspor ile evinde berabere kaldı

kapaklispor-sezon-acilisi-1

“HER ŞEY KAPAKLI İÇİN” 

Kapaklı Şehir Stadyumundaki açılış programında konuşan kulüp başkanı Cengiz Vural, “Bu sezon Kapaklıspor olarak birçok kulvardayız. Futbolda, alt yaş takım futbol gruplarında, Basketbolda ve spor okullarında başarılı işler yapmak istiyoruz. İnşallah yeniden yükseldiğimiz BAL ligini de başarılı bir şekilde tamamlayacağız. Benim teknik kadroya ve futbolculara inancım tamdır. Özveriyle çalışan yönetim kurulu arkadaşlarıma, maddi manevi her zaman yanımızda olan Kapaklı Belediyesi Başkanımız Sayın Mustafa Çetin başkanımıza da ayrıca teşekkür ederim. Her şey spor kenti Kapaklı için.” dedi. 

DÜZ KOŞU VE PAS ÇALIŞMASI YAPILDI 
 
Takımın teknik direktörü Furkan Aşık ve Sportif Direktör Ercan Yılmaz da, oyuncularla bir süre konuştuktan sonra sezonun için ilk topbaşı yapıldı. 

Takım düz koşu, pas, top kapmaca çalışmalarının yanı sıra program dahilinde salon çalışmaları ile çalışmalarına devam ediyor. 

kapaklispor-sezon-acilisi-2