Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’nun kararıyla Tekirdağ İl Hakem Kurulu Başkanlığı görevine Mehmet Ali Akkor atandı.

Ayşe Işık, Türkiye ikincisi oldu
Ayşe Işık, Türkiye ikincisi oldu
İçeriği Görüntüle

Yeni görevine ilişkin açıklama yapan Akkor, bu önemli sorumluluğu üstlenmenin gururunu yaşadığını belirtti. Hakemlik müessesesinin futbolun adalet ve güven temelinde ilerlemesi için vazgeçilmez bir unsur olduğunu vurgulayan Akkor, Tekirdağ’da görev yapan tüm hakemlerin gelişimini desteklemek için çalışacaklarını ifade etti.

Akkor, öncelikli hedeflerinin genç hakemlerin yetişmesine katkı sağlamak, deneyimli hakemlerin bilgi ve tecrübelerinden faydalanarak güçlü bir hakem kadrosu oluşturmak ve Tekirdağ futboluna değer katmak olduğunu kaydetti.

Görev süresi boyunca şeffaflık, tarafsızlık ve liyakat ilkelerinden taviz vermeyeceklerini belirten Akkor, futbolun birleştirici gücünü ön planda tutarak tüm paydaşlarla uyum içinde çalışacaklarını dile getirdi.