Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nin Ocak Ayı toplantısı önceki gün saat 16.00’da Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında yapıldı. Toplantıda 200 gram ekmek azami fiyatının 6 TL olması oy çokluğu ile karara bağlandı. Toplantıda Meclis Üyeleri Şaban Kardeş, Turgay Kaya, Gökay Keleşoğlu, Fikri Güzel, Kenan Aşer, Ali Çolak, İlker Öztürk, Hasan Çolak, Mecit Çoğal, Ersin Öztürk, Aydın Özrek ve Cihan Atak’ın meclis gündemine alınması için verdikleri dilekçe görüşüldü. 

Trakya Bölgesinde 262,8 milyon dolar ihracat gerçekleşti Trakya Bölgesinde 262,8 milyon dolar ihracat gerçekleşti

DİLEKÇE KABUL EDİLMEDİ

Meclis toplantılarının basına açık yapılması talebiyle sunulan dilekçe, 32 üyenin 14 kabul oyuna karşılık yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle kabul edilmedi. Yoklama, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Aralık 2022 gelir, gider ve bütçe izleme raporu ve mizanının ibra edilmesi görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. 2022 yılı kesin mizan gelir, gider ve bilançonun oy çokluğu ile kabul edilmesinin ardından oda karşılıksız burs iç yönergesi ile asansör ve yürüyen merdiven bakım azami fiyat talebi görüşüldü. İki madde de oy birliği ile kabul edildi. 

200 GRAM EKMEK 6 TL OLDU

Meclis toplantısında son olarak ekmek azami fiyat talebi görüşülürken, fırıncı üyelerden gelen talep doğrultusunda 200 gram ekmek azami fiyatının 6 TL olması oy çokluğu ile karara bağlandı. 

 “DİJİTAL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI”

Toplantıda gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Sizler de takip etmişsinizdir, kısa bir süre önce Yüksek İstişare Kurulumuz ilk toplantısını gerçekleştirdi. Bölgemizin önemli isimlerinin yer aldığı Yüksek İstişare Kurulumuz, bundan sonra sık sık bir araya gelecek ve üyelerimize fayda sağlayacak konularda görüş alışverişinde bulunacaklardır. Bizlere fayda sağlayacaklarına kuşkum yok. Odamızın dijital dönüşümü için de çalışmalara başlandı. Üyelerimize hizmet kalitesini daha da arttıracak olan, gelişen teknolojiye ayak uydurmamızı sağlayacak dijital dönüşüm çalışmalarımız da başladı” dedi.