Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından Süleymanpaşa Aydoğdu Mahallesinde ve Köseilyas Mahallesinde yapılan operasyonlarda 8 gram Metamfemtamin, 7 gram esrar ve 4 adet Galara isimli sentetik hap ele geçirilirken B.A., V.D. ve V.Ş isimli şahıslar gözaltına alındı.                                  

2 İlçede yarım ton kaçak tütün ele geçirildi 2 İlçede yarım ton kaçak tütün ele geçirildi

Ayrıca Kapaklı İlçesi Ömer Halis Demir Mahallesinde bulunan bir ikamette arama gerçekleştiren ekipler 1.028 gram bonzai ve 5 gram eroin ele geçirdi. Evde bulunan S.A ve K.Ç isimli şahıslar gözaltına alındı.

Malkara Kavakçeşme Mahallesi'nde R.B. isimli şahsın evinde arama yapan ekipler, 315 gram Kubar Esrar, 1 gram Metamfetamin, bin 950 adet uyuşturucu madde satışında kullanıldığı değerlendirilen siyah poşet ele geçirdi.

Jandarma ekipleri Çerkezköy İlçesi Kızılpınar Gültepe mahallesinde K.D ve S.G isimli şahısların evinde yaptıkları aramada ise 5 gram kubar esrar ve 6 adet sentetik hap ele geçirdi.

Saray ilçesi Büyükyoncalı Bozoba Mahallesinde durdurulan araçta sürücü V.B. isimli şahsın üst aramasında 7 gram eroin, 20 gram Bonzai, 1 adet bıçak ele geçirildi.