Tesis Haberleri

tesis haberleri ve güncel tesis gelişmeleri, tesis ile ilgili tüm video, tesis fotoğrafları ve tesis haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Kapaklı Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı’da Sosyal Tesis ile Açık ve Kapalı Tenis Kortları Projesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Asayiş Haberleri

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde bulunan elektrik trafosundan çıkan yangın sonucunda yanında bulunan üretim tesisi kullanılmaz hale geldi.

Şarköy Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarköy Çınarlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Soğuk Hava Deposu ve Salamura Tesisi, hizmete açıldı.

Asayiş Haberleri

Süleymanpaşa Karadeniz Mahallesi’nde bulunan geri dönüşüm tesisinde çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü.

Ergene Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından FIBA standartlarına uygun olarak yapılacak, Ergene Spor Kompleksi’nin temeli atıldı.

Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ’da çevreyi kirleten 214 tesise 66 milyon 264 bin lira idari para cezası kesildi. Denetimlerde 44 tesisin faaliyetleri durduruldu.

Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünce yıl başından bu yana yapılan denetimlerde 177 tesise 50 milyon ceza kesildi.

Çorlu Haberleri

Tekirdağ’da kötü koku yayan tesislere yaklaşık 3 milyon lira ceza kesildi.

Gündem Haberleri

Melek Mosso konseri sonrası AK Parti Genel Merkezi tarafından istifası istenen ve görevini bırakmak zorunda kalan Süleymanpaşa eski Belediye Başkanı...

Gündem Haberleri

KENT A.Ş. Yönetim Kurulu, şirket ile ilgili çıkan iddialar hakkında açıklamada bulunmak için Çamlık Sosyal Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.