Kapaklı Mevlânâ Mahallesi Soner Sokak’ta yaşanan olayda, ailevi sorunlar yaşayan bir vatandaş, binanın çatısına çıkarak canına kıymak istedi. Sabah saatlerinde yaşanan olayda uzun süre çatıda kalan şahıs, polis ekiplerinin yoğun çabası sonucu ikna edilerek aşağı indirildi.

Olay, 14 Eylül Pazartesi günü sabah saatlerinde Mevlânâ Mahallesi Soner Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, evli ve iki çocuk babası olan bir kişi, eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle bunalıma girerek ikamet ettiği binanın çatısına çıktı. Şahıs hakkında kısa bir süre önce eşi tarafından uzaklaştırma kararı aldırıldığı ve ailevi sorunlar yaşadığı iddia edildi.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Aynı zamanda şahsın yakınları ve arkadaşları da olay yerine gelerek ikna çalışmalarına destek verdi. Çatıda uzun süre direnen vatandaş, polis ekiplerinin titiz ve sabırlı çabası sonucu ikna edilerek güvenli bir şekilde aşağı indirildi.

Atölyede çıkan yangın binaya yayılmadan kontrol altına alındı
Atölyede çıkan yangın binaya yayılmadan kontrol altına alındı
İçeriği Görüntüle

Olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri tarafından ilk kontrolleri yapılan şahıs, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Polis Kapakli1