Süleymanpaşa Haberleri

Süleymanpaşa haberleri ve güncel Süleymanpaşa gelişmeleri, Süleymanpaşa ile ilgili tüm video, Süleymanpaşa fotoğrafları ve Süleymanpaşa haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Süleymanpaşa Haberleri

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından, belediye başkan adayını belirlemek için yapılan ön seçim tamamlandı. 6 aday adayının...

Çerkezköy Haberleri

Ülkü Ocakları Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı’nın liselerde öğrencilere çorba ikram etmesi üzerine yapılan habere, Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu...

Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, Süleymanpaşa ilçesi Aydoğdu Mahallesinde düzenlediği uyuşturucu operasyonu 2 kişi tutuklandı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde 70 bin TL değerinde ziynet ve para çalan hırsız Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Gündem Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Tekirdağ’da etkili olan kar yağışı sebebiyle bazı ilçelerde eğitime ara verildi.

Süleymanpaşa Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan, Süleymanpaşa Altınova Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutu 1. Etap Temel Atma Töreni gerçekleşti.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü tarafından, Süleymanpaşa ve Çorlu ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Süleymanpaşa Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ’ın deprem bölgesinde yer alması gerçeğini göz önüne alarak, olası bir depremde can ve mal kaybının önüne...

Süleymanpaşa Haberleri

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Çiftlikönü Mahallesi’nde trafo telleri bomba gibi patlayarak kıvılcım saçtı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ Süleymanpaşa'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 3 kişi tutuklanırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Süleymanpaşa ve Çerkezköy’de yapılan çalışmalarda uyuşturucudan 4 kişi yakalandı.

Süleymanpaşa Haberleri

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde 30 adet oto kurtarıcı aracı, polis eşliğinde şehirde teröre lanet konvoyu düzenleyerek tur attı.