Süleymanpaşa CHP İlçe Başkanlığı tarafından Yeni Sanayi Düğün Salonu'nda düzenlenen ön seçime, ilçedeki CHP üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Sabah saat 10.00'da başlayan ön seçim, akşam saat 17.00'ye kadar sürdü.

4 BİN OY KULLANILDI

Ön seçimde toplam 4 bin 41 üye oy kullanırken en çok oyu alan Volkan Nallar, Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı için CHP'nin adayı oldu. Nallar'ın ardından Cenk Boduç 1.153, Şeref Çetin 420, Mehmet Sabri Yüce 255, Murat Uysal 247, Recep Öktem  ise221 ve oy aldı.

Volkan Nallar Ön Seçimden Galip Çıktı

NALLAR: KAZANAN SÜLEYMANPAŞA OLACAKTIR

Volkan Nallar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Fırtınada hasar gören Paşa Sahili temizlendi Fırtınada hasar gören Paşa Sahili temizlendi

“Önseçimimizde bizleri yalnız bırakmayarak katılım sağlayan tüm parti üyelerimize, seçimin şeffaf ve sükunet içerisinde geçmesini sağlayan il ve ilçe örgütümüze, bu seçimde centilmence beraber yarıştığımız Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş bütün aday adaylarımıza, bizleri gittiğimiz hiç bir yerde yalnız bırakmayan basın mensuplarımıza ve tüm Tekirdağ halkımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Sizlerin desteğiyle Cumhuriyet Halk Partisi'ni Süleymanpaşa'da iktidara taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Kazanan CHP, Kazanan Süleymanpaşa olacaktır.”

YÜCEER: HEP BERABER KAZANACAĞIZ

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer ise, “Süleymanpaşa ilçemizde partimizin gerçekleştirdiği önseçim sonucunda Belediye Başkan Adaylığı için seçilen Volkan Nallar’a başarılar diliyorum. Süleymanpaşa’yı yeniden sosyal demokrat, halkçı belediyecilikle buluşturacağız, Tekirdağımız için birlikte çalışacak hep beraber kazanacağız!” diye konuştu.