Öğrenci Haberleri

Öğrenci haberleri ve güncel Öğrenci gelişmeleri, Öğrenci ile ilgili tüm video, Öğrenci fotoğrafları ve Öğrenci haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Çerkezköy Haberleri

1974 yılında Kıbrıs Barış Harekatına katılan Çerkezköy’lü gaziler, Yusuf Şenel Ortaokulu öğrencilerine yaşadıkları anıları aktardı.

Eğitim Haberleri

Şehit Songül Yakut Anaokulu tarafından öğrencilerin çok yönlü gelişimini desteklemek amacıyla “Eğitimde İyi Örnekler Projesi” düzenlendi.

Eğitim Haberleri

Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu’nda öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla “Arkadaşım Kitabın Sesi” projesi hayata geçirildi.

Eğitim Haberleri

GF Hakan Plastik ve Veliköy OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında daha önce yapılan işbirliği protokolü soncunda eğitilen öğrencilerin...

Eğitim Haberleri

Tekirdağ’da jandarma ekipleri, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde okullarda ve trafik eğitim parkurunda öğrencilere eğitim verdi.

Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Malkara ilçesinde ziyaret ettiği bir okulda sınıfa girip öğrencilerle ders işledi.

Kapaklı Haberleri

Değirmenci Spor Kulübü sporcusu ve lise öğrencisi Resul Aras, Antalya'da düzenlenen Kickboks Türkiye şampiyonasında kendi branşında Türkiye 1’incisi oldu.

Eğitim Haberleri

Kapaklı İrfan Fatma Mandalı İlkokulu öğrencileri, velileriyle birlikte kitap okuma yarışmasında yarıştı.

Gündem Haberleri

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı özel eğitim okulları ile rehabilitasyon merkezlerinde engellilere verilen destek eğitiminin bütçeden karşılanacak kısmı, bu yıl katma...

Çorlu Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi iş birliği ile ilçede karnelerini alarak sömestr tatiline giren öğrenciler için buz pateni pisti kurdu.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.dönemi karne töreninde öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Eğitim Haberleri

TEMA Vakfı Çerkezköy İlçe Sorumluluğu tarafından Kızılpınar Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu’nda öğrencilere Sıfır Atık Eğitim Projesi kapsamında eğitim verildi.