Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü ilkokulu, öğrencilere doğa sevgisini aşılayabilmek ve öğrencileri doğa ile buluşturabilmek için 50 lavanta fidanını toprak ile buluşturdu.

"DOĞAMIZIN ÖNEMİNİN FARKINDAYIZ"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Okul müdürü Murat Bekdaş, ‘’Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü ilkokulu olarak doğamızın öneminin farkındayız. İnsanların ve canlıların hayatını devam ettirebilmesi için doğa olmazsa olmazımızdır. Tüm canlıların yaşaması için gerekli koşullar doğadan sağlanır. İnsan için hayati önem taşıyan doğa, insanlardan hak ettiği değeri göremez. Bizler öğrencilerimize aşılayacağımız doğa sevgisi ile bunu değiştirebiliriz inancındayız.

"DOĞASEVER ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ"

Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü ilkokulu okul aile birliği olarak doğa sevgisini aşılayabilmek ve öğrencilerimizi doğa ile buluşturabilmek için öğrencilerimizle 50 lavanta fidanını toprak ile buluşturduk.

Kapaklı’da 7 adet okulun yapım çalışması devam ediyor Kapaklı’da 7 adet okulun yapım çalışması devam ediyor

Alabildiğine uzanıp giden, uçsuz bucaksız bir lavanta bahçesinde olduğunuzu düşünün. Mavi gökle uyumlu mor bir derya ve eşsiz lavanta kokusu… Sanıyoruz en huzurlu anlardan birinin içindesiniz. Çünkü aromatik bir bitki olan lavanta, çekici kokusuyla tüm güzel duyuları harekete geçirmeye yetiyor. Bu güzel duygular ile doğasever ve bilinci öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz.’’ dedi.

lavanta-bahcesi-1lavanta-bahcesi