Kapaklı İrfan Fatma Mandalı İlkokulu tarafından velilerin, örnek davranışlarının çocuklarının davranışlarını şekillendiği ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla "Anne baba çocuk beraber okuduk" isimli kitap okuma etkinliği düzenlendi.  

PLAKET TAKDİM EDİLDİ 

Etkinliğin ilk aşamasında “Fantastik Okul” adlı 5 kitaptan oluşan seti ve ikinci aşamasında “Sihirli Kitap” adlı kitabı ailecek okumalarını istendi. Kasım ayında anne ve babalar çocukları ile birlikte okudukları kitap ile ilgili sınava girdi. Yapılan sınav sonucunda toplam doğru sayısı baz alınarak yapılan değerlendirmede her sınıftan ilk üçe giren öğrenci ve ailelerine karne töreninde plaket takdim edildi. 

Kapaklı’da 7 adet okulun yapım çalışması devam ediyor Kapaklı’da 7 adet okulun yapım çalışması devam ediyor

“HASTANEDE KITAP OKUYAN VELILERIMIZI GÖRDÜK” 

Yapılan etkinliğin hakkında açıklamada bulunan Kapaklı İrfan Fatma Mandalı İlkokulu, “Kitap okumanın yeri ve zamanı olmadığını gösteren; hastanede hasta yatağında okumaya devam eden, piknikte kitap okuyan velilerimizi gördük. Kitap okuma projesiyle çocuklarıyla daha fazla yaklaştığını söyleyen babalarımız oldu. Hırs yapan özetler çıkaran, sınavda hata yaptığı soruları merak eden, çocuklarıyla sınav sorularının kritiğini yapan velileri tanıdık. Kaybedenin olmadığı yarışmanın, aile birlikteliğine çok büyük katkı sağladığını söyleyen velilerimiz oldu” ifadelerini kullandı.