İlçe kongresi öncesi yapılanacak olan delege seçimleriyle ilgi açıklama yapan CHP Kapaklı İlçe Başkan Adayı Emir Tarcan, “İlçemizi daha yaşanabilir, adil ve gelişmiş bir hale getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızın teminatını veriyoruz. Gelin beyaz bir sayfa açalım.” diye konuştu.

Delege seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada Tarcan, “Adaylığımdan bu yana kararlı bir Beyaz Liste olarak sağlam adımlarla ilerliyoruz. İlçemiz için yeni bir soluk, canlı ve dinamik bir yönetim vizyonu sunmak için buradayız. Sizlerle Beyaz Liste ile ilgili birkaç önemli noktayı paylaşmak istiyoruz. Adaylık sürecimde, Kapaklı'daki STK ve Derneklerle birebir görüşmeler gerçekleştirerek, toplumun nabzını tutmaya çalıştık. İnsanlarımızın ihtiyaçlarını anlamak ve onlara gerçekten dokunmak bizim için çok değerli.

“GENÇLERİMİZİN POTANSİYELİNE OLAN İNANCIMIZ TAM”

CHP’li Yontar: Diğer dünyada adalet sorulacaktır CHP’li Yontar: Diğer dünyada adalet sorulacaktır

Her birimizin sesini duyurabilmesi ve katkı sunabilmesi için kapılarımızı her zaman açık tutacağız. Kapaklı halkının zengin kültürel dokusuna, çeşitliliğine ve güzelliklerine saygı duyarak, herkesin kucaklandığı, farklılıkların zenginlik olarak görüldüğü bir ilçe örgütü oluşturmayı hedefliyoruz. Geleceği inşa ederken, gençlerimizin potansiyeline olan inancımız tam. Onların fikirlerini ve enerjisini yönetim sürecine dahil ederek, daha kapsayıcı bir Kapaklı İlçe Örgütü oluşturmak istiyoruz. İlçemizi daha yaşanabilir, adil ve gelişmiş bir hale getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızın teminatını veriyoruz. Şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla, herkesin görüşlerine değer vereceğiz ve ortak akılla çözümler üreteceğiz.

Gelin, Beyaz bir sayfa açalım.” dedi.

DELEGE SEÇİMLERİ 29 VE 30 TEMMUZ’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK 

CHP Kapaklı İlçe Örgütü Binasında yapılacak olan delege seçimleri 29 Temmuz’da kırsal ve 30 Temmuz’da ise merkez mahalleler için gerçekleştirilecek.