Sitespor 3 puanı 3 golle aldı Sitespor 3 puanı 3 golle aldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Kapaklıspor, Tekirdağ Süper Amatör Lig’deki temsilcimiz Kapaklı Sitespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Maçın ikinci yarısında Sitespor Ahmet İşar, Kapaklıspor ise Emre Kaymaz ile bulduğu golle karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Maçın son bölümlerinde bir pozisyon sonrası 2 takım oyuncuları arasında yaşanan gerginlik nedeniyle maçın hakemi karşılaşmayı birkaç dakika erken bitirdi.

İLK YARI SİTESPOR ETKİLİYDİ

Hazırlık maçı, Pazar günü 16.30’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynandı. Her iki takım da sezon öncesi ilk hazırlık maçını oynarken ilk yarıda etkili oynayan taraf Sitespor oldu. Sitespor rakibine göre daha istekli ve daha organize oynarken ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

İkinci yarıya da etkili başlayan Sitespor, 50. dakikada Ahmet İşar’ın şık kafa golüyle 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda oyuncu değişikliği yapan Kapaklıspor, genç oyuncuların oyuna dahil olmasıyla maçta dengeyi sağladı. Emre Kaymaz ile aradığı golü bulan Kapaklıspor, durumu 1-1’e getirdi.

MAÇ ERKEN BİTTİ

İlerleyen dakikalarda her iki takımda yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Maçın son bölümlerinde ise bir pozisyon sonrası 2 takım oyuncuları arasında yaşanan gerginlik nedeniyle maçın hakemi karşılaşmayı birkaç dakika erken bitirdi.

kapaklispor-sitespor-hazirlik-maci-1