Kapaklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü başkanlığında gerçekleştirilen planlama toplantısında, 31 bin 910 euroluk eğitim projesi masaya yatırıldı.

Erasmus + KA2 Projesi kapsamında ‘’E-Öğrenme Materyalleri il Öğretim Hizmetlerinin Güçlendirilmesi Projesi’’ planlama toplantısı, geçtiğimiz hafta Hawthorn Suites By Wyndham’da gerçekleştirildi. Kapaklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi ortaklarından 2 katılımcı, Romanya ortaklarından 3 katılımcı ve İtalya ortaklarından 2 katılımcı katılım gösterdi.

E-ÖĞRENME İLE HERKESE KURS VERİLEBİLECEK

Proje kapsamında El Sanatları, Bilgisayar Destekli Tasarım – Solidworks Kullanımı ve Erken Çocukluk Eğitimi alanlarında e-öğrenme materyallerinin hazırlanması ve bu materyallerin ekapakli.com sitesinde yayınlanması kararı alındı. Ayrıca proje kapsamında çeşitli nedenlerden dolayı halk eğitim merkezlerine gidemeyen vatandaşlara da e-öğrenme yöntemi ile kısa süreli kurslar verilmesi planlanıyor.

İLK ÇALIŞTAY İTALYA’DA GERÇEKLEŞECEK

31.910 Euro bütçeli proje kapsamında ilk çalıştayın El Sanatları alanında İtalya’da yapılması planlandı. Erasmus+ kapsamında ulusal anlamda kabul gören 8 projeden birisi olan E-Öğrenme Materyalleri il Öğretim Hizmetlerinin Güçlendirilmesi Projesi, e-öğrenme yoluyla kurslardan faydalanmak isteyenler için umut ışığı olacak.