Kapaklı Gazetesi - Çorlu Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi işbirliği ile sosyal sorumluluk projesi kapsamında inşa edilen ve engelli bireylerin istihdam edileceği Engelsiz Kafe protokolü imzalandı. Başkan Sarıkurt, "Amacımız, engelleri beraber aşmak ve ortadan kaldırmak." dedi. Keyifli videoları sitemizde hemen bulabilirsiniz.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şube Başkanı Canan Naciye Yurdseven tarafından imzalanan protokol ile birlikte Engelsiz Kafe'nin işletmeciliği Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi'ne devredildi.

'İŞLETMECİLİĞİNİ TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ÇORLU ŞUBESİ YAPACAK'

Protokol imza töreninde konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şube Başkanı Canan Naciye Yurdseven, "Çorlu’muza ve tüm engelli kardeşlerimize hayırlısı olsun, Allah utandırmasın. Bütün Belediye personeline ve Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt’a göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler üzerimize düşeni yapacağız ve kafemizi en iyi şekilde işleteceğiz. Kafemiz sadece engelli vatandaşlarımıza değil tüm Çorlu halkına hizmet edecek. Kafemizde ilk etapta en az 4 engelli vatandaşımızı istihdam edeceğiz. Vardiyalı çalışma sistemimiz olacak. Zaman içinde vardiyaları kısaltarak daha çok engelli kardeşimizi istihdam etmeyi düşünüyoruz." dedi.

'AMACIMIZ ENGELLERİ BERABER AŞMAK VE ORTADAN KALDIRMAK'

Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt ise, konuşmasında şu sözlere yer verdi; "Amacımız, engelleri beraber aşmak ve engelleri ortadan kaldırmaktı. Sosyal sorumluluk görevimizi bir araya getirmek gayesiyle bugün bir aradayız. Çorlu Belediyesi olarak genç, yaşlı ve engelli herkesin dertlerine çare aramaya devam ediyoruz. Bugün de bunun için bir aradayız. Bu protokol ile beraber Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubemiz artık kafeyi kendi işletecek. Belediyemiz ise takipçisi ve destekçisi olacak. Şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımız için hayırlı olsun."