CHP Kapaklı İlçe Başkanlığı delege seçim sonuçları belli oldu.  Beyaz Liste Adayı Emir Tarcan ve Yeşil Liste Adayı Deniz Bilge'nin yarıştığı seçimlerde kazanan Beyaz Liste oldu. Beyaz liste 675 oy alırken Yeşil Liste ise 483 oy aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi, Kapaklı’da delege seçimlerini tamamladı. Cumartesi günü Pınarça, Uzunhacı, Karlı, Bahçeağıl, Yanıkağıl, Karaağaç, Kazım Karabekir, Mimar Sinan ve Fatih Mahallesi için delege seçimi yapılırken, Pazar günü de CHP Kapaklı İlçe Teşkilatında Cumhuriyet, Atatürk, İnönü, Bahçelievler ve İsmetpaşa Mahallesi için delege seçimleri yapıldı.  

9 MAHALLENİN DELEGE SEÇİMİ CUMARTESİ GÜNÜ YAPILDI

Pınarça Mahallesi delege seçimi Pınarça Köşem Köy Kahvesinde, Uzunhacı Mahallesi, Karlı Mahallesi, Bahçeağıl Mahallesi delege seçimleri Bahçeağıl Köy Kahvesinde, Yanıkağıl Mahallesi delege seçimi Yanıkağıl Köy Kahvesinde, Karaağaç Mahaallesi, Kazım Karabekir Mahallesi, Mimar Sinan Mahallesi ve Fatih Mahallesi delege seçimleri Karaağaç CHP Koordinasyon Merkezi’nde yapıldı.

OY VERME İŞLEMİ SAAT 18.00’DA SONA ERDİ

Cumartesi günü saat 10.00’da başlayan oy verme işlemi saat 18.00’da sona erdi. Emir Tarcan’ın beyaz liste, Deniz Bilge’nin de yeşil liste ile yarıştığı delege seçimlerinde Fatih Mahallesi’nde beyaz liste 10, yeşil liste 6 oy alırken, Kazım Karabekir Mahallesi’nde beyaz liste 10, yeşil liste 2, Mimar Sinan Mahallesi’nde beyaz liste 9, yeşil liste 3, Karaağaç Mahallesi’nde beyaz liste 13, yeşil liste 9 oy aldı.

Yanıkağıl Mahallesi’nde beyaz liste 15, yeşil liste 22 oy alırken, Pınarca Mahallesi’nde beyaz liste 26, yeşil liste 6, Uzunhacı Mahallesi’nde beyaz liste 2, yeşil liste 2, Bahçeağıl Mahallesi’nde beyaz liste 1, yeşil liste 9, Karlı Mahallesi’nde de beyaz liste 2, yeşil liste 4 oy aldı.

5 MAHALLENİN SEÇİMLERİ PAZAR GÜNÜ YAPILDI

Cumhuriyet, Atatürk, İnönü, Bahçelievler ve İsmetpaşa Mahallelerinin delege seçimi ise Pazar günü 09.00-18.00 saatleri arasında CHP Kapaklı İlçe Başkanlığı’nda yapıldı. Parti üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği seçimlerde saat 18.00 itibariyle oy kullanma işleminin sona ermesinin ardından sayıma geçildi.

5 MAHALLENİN SEÇİM SONUÇLARI

52 delegenin belirleneceği Cumhuriyet Mahallesi’nde Emir Tarcan’ın beyaz listesi 178, Deniz Bilge’nin yeşil listesi 103 oy alırken, 35 delegenin belirleneceği İnönü Mahallesi’nde de beyaz liste 93, yeşil liste 79 oy aldı. 46 delegenin belirleneceği Atatürk Mahallesi’nde beyaz liste 131, yeşil liste 121 oy alırken, 36 delegenin belirleneceği İsmetpaşa Mahallesi’nde de beyaz liste 127, yeşil liste 95 oy aldı.

26 delegenin belirleneceği Bahçelievler Mahallesi’nde de beyaz liste 58, yeşil liste 22 oy aldı. Toplamda ise beyaz liste 675 oy alırken, yeşil liste 483 oy aldı.

“BİZ BİRBİRİMİZE RAKİP DEĞİLİZ”

Sayımın sona ermesinin ardından CHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Levent Gündoğdu, sonuçları açıkladı. Kapaklı’da 5 mahallede delege seçimlerini yaptıklarını söyleyen Gündoğdu, “Kazanan belli oldu. Ama aslında bu bir kazanma değil. Biz parti içi bir demokrasi savaşı verdik. Herkes çalışmasını yaptı. İyi çalışan kazandı. Dolayısıyla partimiz kazandı. Bizim kazanacağımız seçimler rakiplerimize karşı. Biz birbirimize rakip değiliz. Onun için burada hem kazanan hem kaybeden kardeşimin beraber olmalarını arzu ediyorum. Hep beraber seçimlerde Kapaklı’yı nasıl daha ileriye taşıyabiliriz, yerel seçimlerde nasıl belediyeyi geri alırız, bunun hesabını yapalım.

Biz bir olursak güçlü oluruz. Ayrışırsak bizi yerler. Dolayısıyla lütfen birbirimize sahip çıkalım. Biz düşman değiliz, bir ailenin fertleriyiz” dedi. Seçime katılarak oy kullanan tüm partililere, İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz’a, seçimde görev alan tüm sandık görevlilerine teşekkür eden Gündoğdu, delege seçilenleri de kutladı.

“AYNI KATILIMI YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARINDA DA GÖRMEK İSTİYORUZ”

Mandalı: 600 tane oy lehimize dönüyor Mandalı: 600 tane oy lehimize dönüyor

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz da “Bugün 2 adayımız vardı. Kazananın, kaybedenin olmadığı bir seçim olduğunu umut ediyorum. Yakında gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını en yukarılara dikeceklerine eminim arkadaşlarımın. Bugün buraya katılım sağlayan tüm üyelerimize yürekten teşekkür ederim. Aynı katılımı yerel seçim çalışmalarında da görmek istiyoruz. Buradan yeni seçilecek olan ilçe başkanımıza başarılar dilerken, kendisini bu süreçte hiç kimsenin yalnız bırakmamasını umut ediyorum.

Genelde ilçe başkanları bir süre sonra yalnız kalır ama sizlere güveniyoruz ve yerel seçimlerde hep birlikte bu birlikteliği yaşamak istiyoruz” dedi.

“BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPACAKLARINDAN EMİNİM”

Deniz Bilge’nin 4 yıldır Kadın Kolları Başkanlığı görevini, Emir Tarcan’ın da 4 yıldır Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüttüğünü söyleyen Yılmaz, “Beraber güzel çalışmalar yaptık. Emekleri kıymetli. 2 adayımızın da bu koltuğa layık olmasına çok mutlu oldum. Ben uyum içerisinde başarılı çalışmalar yapacaklarından eminim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl Başkan Yardımcısı Levent Gündoğdu, İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, ilçe başkan adayları ve partililer, ilçe binası önünde aile fotoğrafı verdi.

chp-kapakli-delege-secim-3chp-kapakli-delege-secim-2chp-kapakli-delege-secim-1chp-kapakli-delege-secimchp-kapakli-delege-secim-4