Kendi yaşadığı durumu örnek gösteren Bezgin, Çorlu’daki araç muayene istasyonunda ciddi bir yoğunluk olduğunu vurguladı.

Bezgin, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Aracımı saat 14:45’teki randevuma götürdüm ama muayeneye ancak 17:00’de alabildiler. Oradaki insanların yaşadığı sıkıntıyı görünce bu durumu paylaşma gereği duydum.”

Vatandaşların randevulu sisteme rağmen uzun süre beklemek zorunda kaldığını belirten Bezgin, bunun kabul edilemez olduğunu söyledi.

330 milyon Euroluk proje var, Tekirdağ’da uygulama yok
330 milyon Euroluk proje var, Tekirdağ’da uygulama yok
İçeriği Görüntüle

Kapaklı, Çerkezköy ve Saray hattında yaklaşık 450 bin nüfus bulunduğunu hatırlatan Bezgin, buna rağmen bölgede bir araç muayene istasyonu olmamasını eleştirdi.

Sanayinin yoğun olduğu bir bölgede böyle bir eksikliğin büyük bir sorun yarattığını ifade eden Bezgin, vatandaşların her yıl başka ilçelere gitmek zorunda kaldığını ve bunun hem zaman hem de ekonomik kayıp oluşturduğunu dile getirdi.

Bezgin, çözüm için siyasi yetkililere doğrudan çağrıda bulunarak sürecin hızlandırılması gerektiğini belirtti.

“İktidarın ilçe başkanlarına, il başkanına ve milletvekillerine sesleniyorum. 2027 yılında TÜVTÜRK’ün görev devri süreci var. Şimdiden adım atılmalı ve bu bölgeye araç muayene istasyonu kazandırılmalıdır. Bu artık bir ihtiyaç değil, zorunluluktur.”