Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Belediye Başkanı Vahap Akay, Deniz ve Er ailelerini evlerinde ziyaret edip hediye paketlerini takdim etti.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilk olarak Hasan – Gülcan Deniz çiftini evlerinde ziyaret etti. Çiftin dünyaya yeni gelen kızları Öykü’ye sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Başkan Akay, Hoş Geldin Bebek hediye paketini de Deniz çiftine takdim etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Deniz ailesi, anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni de tebrik etti.

‘’AİLELERİMİZİN MUTLU GÜNLERİNDE YANLARINDA OLMAYA ÇALIŞIYORUZ’’

Akay’ın bir sonraki durağı ise Oktay – Büşra Er çiftinin evi oldu. Başkan Vahap Akay, Er çiftinin dünyaya yeni gelen bebekleri Yiğit Agah’a da uzun ve sağlıklı bir yaşam temennisinde bulundu ve aileye Hoş geldin Bebek hediye paketlerini takdim etti. Akay, Hoş geldin Bebek Projesi ile ailelerin bu mutlu günlerinde yanlarında olmaya çalıştıklarını kaydetti.