Tatil demek, ortam değişikliği demek, bulunduğun mekandan bir süre de olsa uzaklaşmak demek, nefes almak demek, rutinin dışına çıkmak demek benim için. Öyle de oldu, güzel oldu. Dinlendim doğrusu.
Bu tatil yine Marmara’nın en güzel kıyılarında geçirdim. İlk durağım Semizkum Mocamp oldu. Oldukça nostaljik bir dinlenme oldu benim için.

                                    * * *

Tatil dünyası, eşsiz güzellikleriyle,sınırsız eğlenceleriyle ve yepyeni arkadaşlık fırsatlarıyla sizleri bekliyor. Yıl boyunca iple çektiğiniz tatil döneminde yepyeni güzellikleri keşfetmek isterken, bu süreci çok daha hesaplı bir hale getirmek istemez misiniz?

Yükünüz Hafif Olsun

Uygun fiyatlı bir tatil planı yaparken önem vermeniz gereken en önemli noktalardan biri de yanınıza almanız gerekenleri doğru seçebilmektir. Eşyalarınızı valizlere doldurmadan önce nelere ihtiyacınız olabileceği konusunda bir liste yapın. Gideceğiniz yerde kolaylıkla temin edebileceğiniz tatil araç gereçleri ve kıyafetleri dikkate alarak valizlerinizi gereksiz eşyalarla doldurmayın. Hafif bir yük size tatil süreci boyunca özgürlük kazandıracaktır. Dilediğiniz anda farklı yerlere kolayca gidebilmek ve bulunduğunuz tatil bölgesinin çevresini keşfedebilmek için yükünüzü mümkün olduğunca hafifletin.

Tatil süresi boyunca sosyalleşmek ve yepyeni arkadaşlar tanımak, kuşkusuz o tatili çok daha keyifli bir hale getirecektir. Kalıcı dostluklara dönüşebilecek olan arkadaş edinmenin bir diğer yararı ise onlardan bilmediklerinizi öğrenmektir. Tatilinizde kazanacağınız dostlarınız, tatil bölgesindeki uygun yerleri öğrenmek ve bulunduğunuz coğrafyada bilmediğiniz kimi özellikleri keşfetmek açısından son derece yararlı olabilir.

Mutlu ve huzurlu bir tatil dilerim...